Totalt antall sidevisninger

lørdag 26. november 2011

Vinn min siste bok!

Jeg fikk lyst til å utfordre dere litt. En aldri så liten adventskonkurranse, kan jeg vel kalle det... Jeg har et gammelt "bakstefat" (jeg tror det er det, det blir kalt...) Jeg har tidligere brukt det til litt av hvert, men nå står det der så nakent og ensomt...

Jeg har puttet oppi en fyrstikkeske, slik at dere får en formening om hvor stort fatet er.
Det jeg nå lurer på... Har dere noen gode forslag til hva dette fatet kan brukes til? Kom med alle slags forslag! Bruk fantasien!

Det beste forslaget blir premiert med min siste bok - "Mikkel og Aurora hjelper naturen" - med en signert hilsen i.
Er det flere som kommer med samme forslaget, blir det den første som kom med idèen som vinner.

Skriv et forslag i kommentarfeltet under, eller send meg en mail, hvis du ikke har blogg, eller hvis du ikke får kommentert.

Jeg trekker vinneren torsdag 1. desember - på kveldstid.

Så...ønsker dere en spennende barnebok i julegave,- enten til dere selv eller til et barn,- så legg igjen et morsomt, kreativt eller lurt forslag...
Jeg venter i spenning på svarene... :-)
Nyt dagen! Selv har vi Åpen skole på skolen i dag - og jeg skal stå på Pepperkakebake-stasjonen!


5 kommentarer:

 1. Eg har eit som liknar og driv og lurer på kva i alle dager eg skal bruke det til...Men no sit eg her og funderer og lurer på om eg skal lage ein "collage" med bilder av barna mine og rett og slett henge det på veggen som ei billedramme. Ser føre meg at eg tilpasser eit handlaga grovt papirark til botnen og limer på bilder av ungane på arket - trur dei bilda må gå i slik gammaldags bruntonar. Så får eg glasmesteren til å lage eit glas som passar til og får festa glaset utanpå "collagen" inne i ramma (ein cm eller to ut frå botnen) med koparspiker med litt stort hovud. Eg ser det føre meg - kanskje også feste på nokre blonder eller dilldall i tillegg til bilda....Berre fantasien som set grenser for korleis "collagen" ser ut.
  Skal tru om du ser dette for deg - uansett så er det mitt forslag:-))
  Ha ein flott laurdag og klem

  SvarSlett
 2. Jeg syns at slike gamle trefat er så fine når de blir brukt til f. eks juledekorasjoner. Men siden det er du som spør, kunne du kanskje rett og slett dekorert fatet med en scene fra bøkene dine? Fritt valgt materiale...

  SvarSlett
 3. Mitt forslag er ikke særlig originalt, men jeg sender det likevel.
  Det gamle bakstefatet er jo fantastisk flott i seg selv. Jeg ville rett og slett fylt det opp med julebakst - for eksempel pepperkaker i ulike former og fasonger. Frukt vi typisk forbinder med jul er et annet alternativ: klementiner eller julerøde epler. Eller et lass med nøtter! Raust og rikelig. Det er jo jul!
  Lykke til!

  SvarSlett
 4. Jeg tenkte umiddelbart følgende: Fyll det med grønne, friske greiner fra gran eller furu, og sett noen store, røde kubbelys inni alt det grønne.
  Vips, så har du en enkelt, velduftende juledekorasjon!

  Lykke til, og ha en fin kveld! LK

  SvarSlett
 5. heisann og takk kommentar hos meg.. ja hadde troen bare vært sterk nok : ))

  du det fatet.. jeg har et gammel baksttrau etter mormor.. det henger til daglig på veggen.. men til jul kler jeg det med sølvfolie.. granbar, kongler, svibler, eller julestjerner.. små skåler med snop og litt frukt.. da står det på spisebordet sammen med adventsstaken..

  ha en fin dag..

  SvarSlett