Totalt antall sidevisninger

fredag 11. november 2011

Musikal bygget over min første bok

...Jeg kunne ikke dy meg, men ble litt melankolsk her jeg sitter, og kjenner at migrenen endelig er i ferd med å slippe taket. Jeg sitter og tenker på nåværende skriveprosjekt, og tidligere skriveprosjekt. For de av dere som har fulgt med meg en stund, fikk kanskje med dere den tiden da jeg og to andre dyktige sjeler, jobbet iherdig for å få til at min første bok "Mikkel og Ekornia" skulle bli musikal. Og vi klarte dette etter enormt mye jobbing!!
Jeg hadde skrevet boka på forhånd, - så ble boka gjort om til skriptbok med replikker og scener. Regissøren (Jørunn E. Halvorsen) var den som stod for hvor sangene skulle være i historien. Jeg lagde alle tekstene, og musiker Sølvi E. Halvorsen stod for all musikk - og sang også inn alle sangene. Vi klarte å komme i mål - etter nærmere to års jobbing fra idèen tok form! Alt ble skrevet ned, satt melodier til, og sunget inn. Det ble utgitt bok med cd. Kulisser og kostymer ble laget av lærere og elever, replikker og sanger ble øvd inn med HELE skolen jeg jobber på, og alt ble til slutt framført i SLIPERIET i Larvik med to fullsatte saler...
Det var en enorm opplevelse for meg!
Hvis dere har lyst til å høre en smakebit fra musikalen underveis mens vi jobbet, kan den høres HER (komponisten synger her - men elevene sang på oppsetningen)

2 kommentarer:

 1. Så artig når du får det til og at det står gode hjelparar ved sida av og trør til når det trengst. Trasig med migrene - takk og lov så slit eg ikkje med det...hehe brukar å seie at det einaste staden eg ikkje har smerter er i toppetasjen og det er fordi der er ingenting å verke i.
  Håper du har det bedre no og at du får ein flott dag:-)
  Klem

  SvarSlett
 2. Så kigger jeg også lige forbi dig og ønsker god bedring. Her sidder vi i hvert vores skandinaviske land med lidt dårligdom og tænker gode tanker. Drømmer. Jeg forsøger at arbejde lidt, men jeg er vældig træt. Det bliver nok ikke til så meget i dag. Tror jeg må acceptere, kapitulere og bare give det lidt tid.

  Kanske du skal gøre det samme? ;) Læse andres gode ord. Måske. Ønsker dig en fin dag og håber, at migrænen nu letter. Klem.

  SvarSlett