Totalt antall sidevisninger

fredag 18. november 2011

Research som aldri før!

Denne uken har jeg drevet research på en måte som jeg aldri har gjort før... Jeg har lett og lett... og jeg lest og lest... Jeg har saumfart hyller på biblioteket, hyller som jeg aldri har kastet så mye som et blikk på før... Jeg har gitt bibliotekarer noe å bryne seg på, for jeg har spurt etter spesifikke temaer, som de har lite eller ingenting litteratur på...
Jeg har tenkt, lest, fantasert, drømt og skrevet... Det jeg snakker om, er den skriveprøven jeg skal avlevere om kort tid. Jeg er absolutt ikke ferdig, og det nærmer seg innlevering... Men når det er sagt, så sendte jeg inn en bitteliten smakebit for en uke siden, og jeg fikk konstruktive tilbakemeldinger på teksten, - hva som var bra, og hva som ikke var bra. Dette var veldig lærerikt!
Så nå må jeg bare fortsette å tenke, lese, drive mer research og skrive med hjerte og mage... Jeg skal ikke se meg tilbake å tenke at jeg ikke prøvde...

3 kommentarer:

  1. Spanande!! Gler eg til å høyra meir om dette:) Kjekt å jobba kreativt med skriving, og utfordra seg i ting ein ikkje har så mykje erfaring med:)

    SvarSlett
  2. Så spændende Liv Hege. Vældig spændt på, hvad du mon holder på med! ;) HÅber du kan afsløre lidt hen ad vejen.

    Research er vel også en spændende fase. Det er sjovt at være detektiv og søge. Er sikker på, at du nok skal finde alt det, du skal bruge.

    Ha' en fin lørdag. Klem.

    SvarSlett