Totalt antall sidevisninger

fredag 4. november 2011

Pakke i posten

Jeg fikk en mail fra forlaget her om dagen, om at en bokpakke var sendt meg. Jeg skjønte ikke hva det var jeg skulle hente, og tenkte at dette haster da ikke... Jeg hadde riktignok bestilt en av høstens bøker, men hvorfor fikk jeg den ikke bare i posten? Den var da ikke stor... Måtte jeg virkelig dra å hente den på nærmeste RIMI-butikk? Sukk...
Javel... så dro jeg innom butikken etter jobben i går, og da jeg kvitterte for pakken, tenkte jeg... Dette stemmer ikke. Det er en stor pakke, og det har ikke jeg bestilt.

Jeg kom ikke lenger enn inn i bilen, før jeg rev opp pappen på siden, for å finne svaret på innholdet. Og der åpenbarte det seg åtte bøker. Åtte titler som jeg raskt dro kjensel på. Åtte bøker som jeg allerede har lest. Grundig. Åtte bøker som jeg har hatt en en finger med i spillet på, gjennom hele manuset, tør jeg påstå... Det er nemlig åtte av de bøkene jeg språkvasket i sommer!
Det var utrolig morsomt å se dem i bokform, og at jeg faktisk fikk dem!
Dette er åtte vidt forskjellige bøker - det kan jeg virkelig underskrive på. Og jeg har også min favoritt blant dem... Det var den som jeg faktisk hadde bestilt fra forlaget... Og så fikk jeg en haug til på "kjøpet"! Herlig!

4 kommentarer:

 1. Så kjekt å få tilsendt så mange bøker:-)) Ha en fin helg:-)

  SvarSlett
 2. Heldige deg!! Kjekt å få slikt i posten ja, dei forlagsfolka er i grunn ganske greie;)

  SvarSlett
 3. Ojsann det var jo kjempeflott - blir litt imponert eg over at du kan så mykje om bøker. At du faktisk har skive og fått gitt ut orda dine - det trur eg må vere ein flott følelse. Så er det vel heller ikkje så verst å språkvaske bøker heller.....
  Takk for ein nydleg kommentar hos meg idag - den gledde meg. God helg kjære du - jannetoveklem

  SvarSlett
 4. Det var vel en fin overraskelse! Og disse bøger er jo noget helt specielt, fordi du selv har været en slags fødselshjælper! ;)

  Ønsker dig en fortryllende weekend med masser af hygge, ro og et stænk inspiration.

  Klem.

  SvarSlett