Totalt antall sidevisninger

onsdag 28. november 2012

Skolemusikal i selveste Bølgen i dag!

   November har så langt vært en eneste sammenhengde forkjølelsese- influensa og halsonde -bombe... og i dag våknet jeg temmelig stemmeløs. Og i dag trenger jeg virkelig stemmen min!! Men jeg skal nok finne den!
   Jeg kjenner spenningen stiger... Jeg pleier ikke å skrive om arbeidsplassen min - Frøy skole - men i dag er en meget spesiell dag for oss.
   Vi er en spesiell skole, og jeg er stolt og glad over å jobbe der. I flere måneder nå har elevene terpet og jobbet på - og i dag skjer det - hele skolen setter opp musikalen "En reise jorda rundt". Musikalen er laget i samarbeid med elever, lærere og folk fra kulturskolen. Alle har gjort en glimrende jobb med innøving, sang, dans, laging av kulisser og kostymer!
Og i dag - skal vi sette opp hele musikalen i selveste Larviks kulturstue  - Bølgen.

   Kl. 1130 har vi generalprøve, hvor flere hundre elever fra andre skoler kommer og ser på oss. Kl. 18 kommer foreldre og alle andre interesserte og tar plass - for da skjer selve premieren! (det er plass til over 500 stk)

   Så nå tar jeg sats, og tenker at dette skal gå bra!!! Jeg må  bare ha kontroll på når jeg skal ut og inn, danse, skifte på elever, synge og hoie... - og så håper jeg at alle elevene er der. For det er ikke bare jeg som sliter med baskeluskene om dagen...

1 kommentar:

  1. Så spennende .. :o) Håper alt gikk bra og at du har vunnet over basillusker og sånt .. :o)

    Ha ei fin helg - stor klem!

    SvarSlett