Totalt antall sidevisninger

tirsdag 6. november 2012

Bursdagssyk og nye bokplaner

   Det er kun en gang tidligere at jeg har ligget syk på bursdagen min. Faktisk pleier jeg aldri å være syk i november, for i denne månden pleier jeg å være veldig kreativ og skapende... Novemberbarn som jeg er... Så kom jeg plutselig på noe...
   På 10-års dagen min lå jeg i meslinger. Og det var en sorgens dag for meg, for da gikk jeg glipp av både bursdagssang og eventyr i klassen... Men... så kom ei venninne på døra etter skoleslutt den dagen jeg fylte 10, og hun overleverte et hefte med tegninger til meg, fra hele klassen. Og dette heftet har fulgt meg, merkelig nok, gjennom alle år...
   Her kan dere se en av sidene i heftet (det skinner visst litt igjennom til neste side også, ser jeg først nå...) Jeg tok heftet fram i dag, 39 år senere, - og det var morsomt å lese!
   Når det er sagt, så er jeg ikke like lei meg i dag for ikke å ha fått bursdagssang eller blitt fortalt eventyr i dag. Nå kan jeg lage mine egne eventyr - og når jeg først er inne på det, så er jeg i gang med å skrive/lage en bok som jeg gleder meg enormt til å jobbe med! Dette blir noe helt annet enn jeg har skrevet tidligere!
Nå har jeg skrevet barnebøker, voksenbok, musikalbok, lydbok... og nå kommer jeg med noe helt nytt, som jeg har fått klarsignal for at skal bli utgitt... Det er mye jobb som ligger foran, men jeg gleder meg masse, og jeg er allerede i full gang i feberhodet mitt!
   Høsten 2013 skal boka være i boks! Forteller intet mer foreløpig, nei... ;-)

10 kommentarer:

 1. Huffda,ikke noe kjekt å være febersyk på bursdagen sin, så koselig at du har tatt vare på det gamle heftet som de laget til deg! Du må gjerne viske litt i øret hva den neste boken din handler om og jeg lover at jeg ikke skal si det til noen!;-) Uansett jeg venter i spenning for jeg likte novellene dine veldig godt og ser frem til mer fra deg.Masse god bedring til deg.
  klem fra Beathe

  SvarSlett
  Svar
  1. Gamle tegninger og tekster fra barndommen, er gull verdt, synes jeg. Knallmoro å ta fram! Når det gjelder mitt neste bokprosjekt - så er det noe heeelt annet enn dere alle tror. Kan ikke si noe enda. Og vi blir to om boka... ;-)
   Takk for god bedringsklemmen. Jeg sitter inne og holder varmen, og koser meg som best jeg kan!
   God klem tilbake

   Slett
 2. Først: Gratulerer så mye med dagen, håper du får litt ekstra kos og oppmerksomhet siden du er syk! :)

  Så: Utrolig gøy at du har funnet skrivegleden og energien igjen! Du visste nok hele tiden at den ville komme tilbake, men det er alltid godt når det skjer. Høres ut som et spennende prosjekt!
  Klem fra LK

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, takk for gratulasjonen. Det var en stusselig bursdag - men jeg tar det igjen på lørdag! Da blir det først bokbad i nabobyen og så hummerbursdag her hjemme!

   Skrive og skapergleden er på full fart tilbake, og dette som nå er i ferd med å sje, er nok en drøm som går i oppfyllelse!!

   Og sååå spennende med boka di nå... Massse lykke til!
   God klem fra meg

   Slett
 3. Gratulere med dagen!

  Og god betring!!

  Lukke til med skrivinga :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Trippel takk skal du ha! Det var hyggelige ord å få!
   Klem til deg

   Slett
 4. Du er utrolig dyktig som får alt dette til, Liv Hege. Det nytter vel ikke mase om hva dette er, så vi får henge oss på bloggen din videre i spenning. Til de som ikke har lest novellesamlingen din må jeg bare si at jeg er underveis og koser meg masse. Du hører fra meg når jeg er ferdig. Inntil da: lykke til med ditt mye prosjekt

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
  2. Tusen takk, Jan-Erik! Nå har jeg ikke akkurat kommet langt i denne prosessen enda, da - så vi får nå se. Men dette som nå er i ferd med å skje - er faktisk en drøm jeg har hatt gjennom mange år. Men det er noe helt annet enn det du tror... Her trengs det fotograf til! ;-)
   Men jeg er så glad for at du er i gang med novellesamlingen min og at du koser deg med den. Gleder meg til å høre mer fra deg...
   Og veldig spennende med din novellesamling nr. 3!! Og jeg er jo så heldig at jeg vet hvor gode novellene er... Lykke til i sluttprosessen din!:-)

   Slett
 5. Gratulerer med dagen som var .. trist at du var syk da .. men regner med at skapertrangen allikevel jobbet for fullt :)

  Koselig å ta vare på sånne fine minner .. har noen minnebøker fra jeg var ungen og de er litt morsomme å sitte å bla i. Til og med ungene min synes det er gøy :)

  Håper du snart er på bena og i full vigør igjen .. lykke til med det nye prosjektet og ha en superduper torsdag - klemmer :)

  SvarSlett