Totalt antall sidevisninger

fredag 9. november 2012

Bokbad i Sandefjord

   I morgen - 10. november 2012 - har jeg tenkt å innfinne meg på Sandefjord bibliotek sammen med Åge Baste Vassdal. Der skal vi bli bokbadet av Jan- Ivar Nyquist. Det er samme mannen som bokbadet meg på min boklansering. En meget behagelig bokbader, så jeg vet hva jeg går til!
   Jeg håper inderlig at alle mine influensabaskelusker forsvinner innen morgendagen, og at det blir en spennende time i nabobyen...
Den påfølgende kvelden har jeg tenkt å feire med hummerbursdagsparty med familien, så kulturnatten i Larvik får jeg ikke med meg i morgen...
   Velkommen til Sandefjord bibliotek kl. 13! Hør, se og eventuell kjøp en bok i julegave. "Vinhandleren" til Åge er en herlig og fornøyelig bok, bare så dere vet det! ;-)

6 kommentarer:

 1. Spennende og viktig erfaring, vil jeg tro. Jeg ønsker deg lykke til i morgen, og god bedring nå!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelige ord! Ja, det var en hyggelig opplevelse, selv om det var lite publikum til stede... og stemmen holdt heldigvis, selv om jeg måtte hoste et par ganger.. :-)
   God søndag til deg! :-)

   Slett
 2. Håper du har hatt en strålende dag i biblioteket og at bursdagsfesten er like strålende:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg hadde en veldig hyggelig stund på bakbadet! Og hummerbursdagen var kjempekos! Ha en flott søndag, Janne Tove - med eller uten snø! ,-)

   Slett
 3. Nå er det vel overstått og sikkert nok vellykket :o)

  Håper hummermiddagen blir koselig og at du er frisk og rask igjen!

  Ha ei fortsatt flott helg - klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, nå er hele lørdagen overstått!! Jeg sitter igjen med en god følelse, for alt var veldig hyggelig! Tusen takk for dine hyggelige ord!
   Fin søndag til deg!
   Klem

   Slett