Totalt antall sidevisninger

tirsdag 25. desember 2012

Nytt bokprosjekt

   Han ser litt lei seg, men det har han ingen grunn til lenger. Ok, så glemte jeg å ta ham opp i stua på selveste julaften... Jeg beklager det. Veldig. Det har nemlig aldri skjedd før. Han har alltid vært på kjøkkenet eller stuen så lenge han har levd...
Men denne julaften fikk han i hvert fall være sammen med mange andre nisser og hjerter, julekvister og svibler nede i skrivestua mi.
   Det var verre for ham i fjor... da var han helt alene gjennom hele julen... mens julepynten lå i eskene og menneskene i huset dro til sydligere breddegrader... *Det er derfor han til tider ser litt trist ut...
   Men jeg har nå lovet ham at han skal få hovedrollen gjennom 2013! Tenk, det! Han skal ikke bli lagt bort etter denne julen. Han skal være synlig og være i fokus hele tiden!
   Han så undrende på meg da jeg sa dette til ham, og han spurte forsiktig: Hvorfor det? Hva skjer?
  Jo, du skal på et vis få hovedrollen i mitt neste bokprosjekt, sa jeg.
Gjett om han ble glad - den godeste, herlige nisseklumpen min!

   Ønsker dere alle en fortsatt fredelig julehøytid - med eller uten nisser!
God jul!

4 kommentarer:

 1. Spennende, Liv Hege!Du er så aktiv. Stadig nye ideer, og tanker. Jeg pusler med mitt og lurer på om det kanskje vil skje noe snart... Og så skriver jeg på noe som har litt mystikk i seg.Må bare skrive, jeg og - så får en se hvor langt det kommer.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg liker å drive med prosjekter som gir meg noe. Det gir energi. Virkelig! Men der tror jeg du og jeg er like. "Misunner deg" noen ganger for at du kan sitte og skrive på heltid... Men, jeg har ingenting å klage på - for jeg har det utrolig bra på alle måter!
   Men jeg må si jeg er spent på det du skriver på nå... kanskje du kan gi en smakebit etterhvert?
   God romjulsklem fra meg

   Slett
 2. Du vet å trigge nysgjerrigheten hos meg, Liv Hege! Blir kjempespennende å se hva som skjer videre hos deg.

  Jeg ligger ennå litt i dvale, men så er det jo heller ikke lenge siden lanseringa. Mange oppfordrer meg til å skrive mer, og noen antyder at de allerede venter på neste bok... :) Det er jo utrolig artig å få høre sånt.
  Så noen ideer driver og svever litt rundt, men jeg har ikke tenkt å skynde meg med å dra en av dem i land. De skal bare sveve en stund til, for med å gi meg selv tid vet jeg at jeg til slutt velger det som gir mest mening å holde på med.
  I mellomtiden er jeg litt journalist og litt novelleskribent i stedet. :)

  Fikk beskjed fra Hjemmet om at første kapittel i romanen de kjøpte av meg, kommer i nummer 4/2013. Gleder meg!

  Sender deg en stor romjulsklem, og masse gode tanker og energi!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Det er jo flott at jeg kan trigge nysgjerrigheten hos forfattere!! Ja, jeg håper og tror at det blir et spennende 2013 også! :-)

   Takk for boka di som kom i posten rett før jul. Jeg har ikke fått tid til å se på den ennå, men den ligger her ved siden av meg. Har såvidt bladd i den... Flinke, flinke du! Ja, er det ikke moro når folk venter på neste bok!!? Så skriv, jente! Dette kan du!

   Og det er jo så moro med romanen i Hjemmet! Det blir moro å lese!

   God romjulsklem tilbake til deg også!

   Klem, klem!

   Slett