Totalt antall sidevisninger

tirsdag 16. oktober 2012

Ny skrivestue!

Det har vært stille fra min kant en stund nå. Jeg har vært sliten, rett og slett. Etter all oppmerksomheten jeg fikk i september, var det så utrolig deilig og helt nødvendig for meg "å trekke meg litt tilbake". Falle til ro, og bare være i meg selv... Jeg sliter egentlig veldig med å være i fokus,;vise ansikt til journalister, fotografer, publikum og kamera.
   Det er å sitte for meg selv og skrive, som er min lidenskap. Derfor blir kontrasten så stor når jeg plutselig må stille meg opp, vise ansikt og snakke om hva jeg skriver og hvorfor jeg skriver det jeg gjør...
 
Så nå trengte jeg nok en aldri så liten forandring.... derfor satte mannen i huset og jeg i gang med å gjøre om det største rommet - som tidligere var datterens - til min skrivestue. Det har vært en arbeidssom, men utrolig givende helg. Nå får jeg plass til alt jeg har drømt om at skrivestua mi skal inneholde! Skrivebord og pc, kopimaskiner, printere, hyller og papirer, osv... Det eneste som nå mangler, er at jeg skal gå til innkjøp av to gode stoler inntil den ene veggen. Stoler som er tillegnet kunder som kommer til skrivestua. Folk som vil at jeg skal skrive sanger og taler for dem. Nå skal de få god plass i min skrivestue - og de blir ikke lenger tatt med opp i stua, i min privat sfære. Noe som sikkert føles godt for dem også.
 
   Dette rommet kjennes allerede som et utrolig godt sted å være. Rommet er malt helt lyst, det er to vinduer som gir meg lys, det er god plass  i rommet og jeg har god oversikt over tingene mine. Jeg er superfornøyd!
    Det hender jeg får henvendelser om at nå skal jeg vel slutte å skrive sanger og taler. Men; nei, det har jeg ingen planer om. Jeg storkoser meg med å skrive alle disse små oppdragene, og så møter jeg så mange forskjellige mennesker, som igjen gir meg inspirasjon til også å skrive om andre ting. Så, så lenge det er moro å skrive, så gjør jeg det...Enten det gjelder en sang eller en bok.
  

11 kommentarer:

 1. Så herlig at du har fått ditt eget skriverom! Omgivelsene har ikke alltid så mye å si for inspirasjon, men de har mye å si når man skal skrive ofte og jevnt. Og det gjør jo du!

  Kjempelurt med stoler for "kundene", det setter de sikkert ekstra pris på.
  Kunne gjerne tenkt meg å komme innom stua di, slått av en prat og en kopp kaffe. :)
  Kos deg med ny-rommet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har hatt et lite skriverom helt til nå, men det var ikke veldig koselig, og absolutt ikke plass til mer enn meg... men nå, nå... nå kan jeg danse til og med! (ikke at det blir noen vane) Og ja, jeg er så enig med deg: omgivelsene har faktisk mye å si når man skal skrive over tid... Jeg må føle meg vel, rett og slett!

   Du er hjertelig velkommen innom skrivestua mi til prat og kaffekopp. DET hadde vært kos, det, Lill-Karin!!

   God klem fra meg

   Slett
 2. Kan godt forstå at du trengte å trekke deg litt tilbake etter en tid med mye oppmerksomhet. Den skrivestuen din var aldeles nydelig og jeg har ingen problemer med å skjønne at du koser deg her!Dere har gjort en god jobb i helgen. Ha en fin dag,Liv Hege!:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var helt nødvendig med litt "tilbaketrekking og hvile" etter alt "oppstusset"... Ikke vant til sånt, nei... Og takk for de hyggelige ordene du skriver om skrivestua mi. Her trives jeg allerede utrolig godt!
   Nyt kvelden, kjære deg!
   Klem fra meg

   Slett
 3. Tillykke med din nye skrivestue. Åh, det er dejligt og vigtigt med plads og godt rum omkring sig. Selvom man jo skal ind i et andet rum, når man skal skrive, så er det rum, hvorfra man "fragtes" af stor betydning. Sådan er det i hvert fald for mig! :)

  Håber der kommer mange gode og glædelige skriverier fra dit nye sted.

  Klem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og takk, kjære Lene! Det er viktig å trives i det fysiske rom for å finne sitt indre rom, ja...
   Her skal det skrives mye!
   Klem tilbake

   Slett
 4. Å, nå er det lenge siden jeg har vært innom deg!! Jeg har hatt en laaang pause, og det har gjort godt. Du kjenner deg kanskje igjen, siden du skriver du har vært litt sliten og trett. Sånn er det bare av og til - og da må vi hente oss inn. Vi får blogge når vi føler for det - i vårt tempo ;) Men jeg håper du har det bra - og at du koser deg i din nye lille stue :) den var jo riktig så fin og jeg håper du vil finne masse, masse inspirasjon der! :)
  Jeg ønsker deg en fin uke videre, fine deg. Mange klemmer din vei :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Spirea! Så hyggelig å høre fra deg! Ja, gode pauser er nødvendig. Jeg storkoser meg nå - og særlig i min lille, nye skrivestue! Dette er et godt sted å være - for meg!
   Fin uke videre til deg også, min venn!
   Mange klemmer sendes tilbake

   Slett
 5. Gratulerer med ny skrivestue, det så flott ut. Stikker bare innom for å si at jeg nettopp har sett intervjuet med deg på forlagssiden til LIV. De var veldig koselig, og du virker å være akkurat slik jeg tenker deg. Jeg har ikke lest hele novelleboka di enda. Du husker kanskje at jeg ville ta den over tid. Det er en bok jeg ikke har lyst til å bli ferdig med så fort. Men det jeg har lest hittil har jeg likt veldig bra. Klem fra meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
  2. Hei Anne Britt! Så hyggelig at du har sett på intervjuet av meg - og at jeg attpåtil er slik du tenkte at jeg er - det er ikke verst! Du begynner kanskje å kjenne meg litt! :-) Og det er jo hyggelig!
   Jeg liker at du leser boka mi over tid - det er akkurat det jeg ønsker. Hvis noen leser boka som om den er en roman - kapittel for kapittel - blir det helt sikkert andre opplevelser man får, enn om man tar seg tid til å fordøye hver historie.
   Og ja,- jeg er superfornøyd med den nye skrivestua mi!
   Klem fra meg

   Slett

   Slett