Totalt antall sidevisninger

onsdag 3. oktober 2012

Jeg vant i bladet SANS

Jeg kan ikke la være... men jeg må få lov til å dele min lille glede nå - jeg som aldri vinner noe!! ;-)
 
   I sommer kom jeg over et nytt blad i handelen, SANS. Og siden jeg elsker kreative blader, måtte jeg selvfølgelig kjøpe det.
   Jeg rigget meg til på verandaen - det var en av de dagene det var sol - og jeg leste bladet side for side, så kom jeg til en overskrift hvor det stod noe om hvilken reportasje likte du best?? Og da trålet jeg gjennom bladet på nytt, og jeg var ikke i tvil om hva jeg likte best... Jeg hentet pc`n og skrev ned mine tanker om den beste reportasjen.

   Så glemte jeg hele greia, men da jeg var i butikken i går, tenkte jeg at jeg ville ha med meg et blad hjem. Blikket fòr over alle bladene, og sannelig... der var det en ny utgave av bladet SANS. Jeg tenkte en rask tanke om det var der jeg sendte inn mitt bidrag til konkurransen, men siden jeg ikke hadde hørt noe, så var jo den konkurransen avgjort.
 
   Jeg satt og koste meg bladet og nippet til min kaffekopp i sofaen, da blikket mitt stoppet på side 79. Der stod jammen tilbakemeldingene på konkurransen fra i sommer. Ja, ja... det skulle jo godt gjøres at jeg var en av dem, tenkte jeg., for det sto: "...Responsen var overveldende. Her er et lite utvalg av tilbakemeldingene vi har fått:"
  
   Jeg leste det ene innspillet etter det andre, og plutselig kvakk jeg til... For midt på siden var mine egne ord. Og under teksten sto det: "Takk for ros og innspill, - og  hurra for deg, Liv Hege. Du er den heldige vinneren av en ismaskin!"
Wow! Det var jeg som vant av alle sammen!

   Her er ordene jeg skrev :

"Når en artikkel gir meg lengsel og notalgi, tips og nydelige bilder, – ja, da treffer det hjertet mitt. Det var nettopp det som skjedde da jeg leste reportasjen om “Skattejakten” og loppene i blodet.
Bildene var mange, innbydende og inspirerende. Teksten fikk fram akkurat det som var viktig; nemlig å fenge den loppeinteresserte og kreative leseren. Og den gjorde meg attpåtil nysgjerrig på en by i et land jeg ikke ante hadde så mye vakkert å by på.
Takk for god reportasje! Og i det hele tatt; takk for flott, nytt blad! Lykke til!"
 
   Men så rart at jeg ikke har fått noen mail fra ukebladet om dette... Men jeg hører vel fra dem - for gaven kommer vel etterhvert. Men sååå moro å vinne, da! ;-)
 
Jeg kunne liksom ikke la være - jeg måtte bare fortelle det! Barnlig glede... :-)
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Artig å vinne noe, særlig når man liksom har glemt hele greia! Vant et to års abb. på Lev Landlig en gang, fordi jeg sendte inn et morsomt bilde. Herlig!

  Ønsker deg en fin dag. Jeg leser siste korrektur på manus i dag. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er utrolig moro å vinne - uansett hva det er... men det er spesielt moro å vinne når det har noe med skriving å gjøre, synes nå jeg. (hvis man ikke vinner i lotta, da!! ;-))
   Nå skal jeg stikke innom bloggen din - jeg har vært veldig egoistisk de siste ukene - bare brukt tiden rundt boka mi. Men nå kan jeg gjøre litt andre ting.. herlig...
   Lykke til med korrekturen på manuset ditt!
   Klem

   Slett
 2. Grattis Liv Hege! Det er viktig å ta vare på de små øyeblikkene og glede seg over dem! Ikke barnslig i det hele tatt :o) Og så ismaskin da! Det har vi og den er flittig brukt hver sommer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, takk! Ja, jeg er helt enig med deg - slike små øyeblikk er gylne... Gleder meg til ismaskinen! Godt å høre at dere koser dere med den om sommeren... da er det jo noe som kan komme til nytte! ;-)

   Slett