Totalt antall sidevisninger

onsdag 15. september 2010

Troll til statsministeren!


Siden jeg er et skapende menneske, har jeg opp igjennom årene laget blant annet hundrevis av troll og nisser i forskjellige materiale og størrelser. Jeg har stått på diverse julemesser rundt omkring i distriktet og solgt mine selvlagde produkter i 17 år...
Nå er det jo skrivingen som har overtatt min kreative side, men jeg kan fremdeles ikke la være å lage litt forskjellige ting innimellom.
Jeg kommer muligens til å vise noe her på bloggen - kanskje også for salg - litt senere.
Men den største opplevelsen jeg har hatt i forbindelse med trolla mine, var da jeg fikk i oppdrag å lage et troll (i cernit/porselensleire) til selveste statsministeren! Som dere ser av det dårlige bildet, så skjedde dette da Jens Stoltenberg var noe yngre - altså i hans første periode som statsminister - på nittitallet...
Historien bak, var at han var på "rundreise"i forbindelse med det forestående stortingsvalget - og han kom til barnehagen "min", da jeg jobbet i Larviks største barnehage. (5 avdelinger). Siden jeg var styrerassistent, så fikk jeg også håndhilse på ham, og da omvisningen, spørsmålsrunden og bevertingen var over, overakte et av våre "levende småtroll" trollet som styrerassisten hadde laget (hvem som hadde laget det, ante selvfølgelig statsministeren intet om).
Om statsministeren hadde bruk for et troll, er ikke godt å si- men moro var det lell! For meg i hvert fall!

5 kommentarer:

 1. Hei på deg Liv Hege!
  Åh, nå er det blitt altfor lenge siden jeg har vært innom deg! Kjempekoselig å titte innom igjen!!!

  Forstår godt at dette er en histore du sent vil komme til å glemme! Må ha vært stor stas å få hilse på statsministeren, og at han fikk et troll som du hadde laget i gave er jo kjempegøy! Hi, hi - og du, ikke si at han ikke har bruk for trollet - store gutter leker også...;o)

  Ha en herlig dag videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 2. Så koselig historie - og et fint minne å ta med seg!!! Ikke alle som får hilse personlig på statsministeren!!!!

  Og så har bloggen din fått nytt utseende siden sist jeg var innom! Jeg likte det - så åpent og fint!!!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 3. Alle har brug for trolde!
  Personligt er jeg vild med dem og vil meget gerne se nogle af dine her på bloggen. Og selvfølgelig skriver du også om dem? Eller? :-)

  Klem og god efterårsaften

  SvarSlett
 4. Så stas!! Det var en morsom historie og det trollet ser fint ut! :-)

  Håper du har blitt bra igjen, det er kjedelig å bli syk - selv om den da kan lese bøker og slappe av med god samvittighet!

  Ha en fortsatt fin kveld - Gro :-)

  SvarSlett
 5. Det må jo være kjempegøy å vite at et av trollene dine befinner seg der. Herlig! =D
  Jovisst vil vi se de du har laget. Hmm.. Kan de temmes mon tro? ;)

  SvarSlett