Totalt antall sidevisninger

onsdag 3. september 2014

Bidrag i bok - samt en hel bok - fra meg!

   Tidligere - ja, for en ganske god stund tilbake, faktisk... sendte jeg inn et par bidrag til konkurransen som LIV forlag utlyste - angående tekster fra Vestfold.
   Og i august fikk jeg beskjed fra forlaget om at nærmere 500 tekster var kommet inn, men bare 48 tekster var blitt plukket ut. Blant dem befant det ene bidraget mitt seg.
Det er alltid en stor glede å få teksten sin på trykk. Og spesielt moro å komme i samme bok som blant annet Ingvar Ambjørnsen (som har blitt bedt om å bidra med en tekst, sammen med flere kjente Vestfoldforfattere.)

   Boklanseringen skjer i november måned - og denne boka kan kanskje være et bidrag til julegaveinnkjøpene for noen. I boka finner du tekster, dikt og noveller fra rundt om i Vestfold. Sikkert noen vakre bilder også... Gleder meg til den kommer!

   Men den største gleden, var selvfølgelig at jeg fikk antatt mitt siste manus på søndag. Da sto selvfølgelig jubelen i taket hos meg! Det er alltid vanvittig moro når et manus blir antatt.
Jeg har foreløpig ikke røpet noe om hva slags manus det er - men jeg kan fortelle såpass at det er en barnebok - en barneroman - som ikke bare passer til barn - men for de liker å tenke litt utenfor A4- boksen - og har glede av det!
Jeg skal røpe litt mer senere.  Foreløpig vet jeg ingenting om når den er tenkt gitt ut, eller noe som helst annet enda. Får nok greie på mer om kort tid. :-)

   I morgen har jeg tenkt meg på boklanseringen til Frode Eie Larsen - og høre samt kjøpe hans fjerde krimroman. Det blir spennende! Frode og jeg har sittet på flere boksigneringer sammen - og det har jammen vært moro å følge skriveutviklingen hans. Han har blitt utrolig god! - så har dere ikke lest bøkene hans, så gjør det!!
   Jeg håper også på å møte flere fra forlaget der...

Endelig ruller ballen litt igjen. Skriveballen. Digg!

    

8 kommentarer:

 1. Gratulerer! Glad på dine vegne :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Randi! Ja, denne boka har jeg et stort hjerte for - så dette blir spennende! Og du vet jo virkelig hvordan dette er!
   :-) Fin søndag til deg!

   Slett
 2. Gratulerer! Så stas for deg. Gleder meg til å lese antopologien.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja, dette er stas, det er sikkert og visst! Jeg har et stort hjerte for denne boka - så den er helt spesiell, for å si det sånn... ;-)

   Slett
 3. Hej og tillykke med begge dele. Så flot - dejligt når den kreative bold ruller og der er flow!

  Klem fra din skrivende ven i Danmark
  Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Tusen takk, kjære Megan!
   Ja, dette er moro. Barnemanuset står mitt hjerte nær - og da blir det også så nært som jeg kan skrive det... Gleder meg til ferden videre. Masse lykke til med din skrivevei!
   Stor klem tilbake fra din skrivevenn i Norge

   Slett
 4. Jeg er jo fryktelig sent ute her, du har kanskje feiret ferdig, men uansett; så gøy at manus ble antatt! Og Vestfoldboken også, så klart! Gratulerer!

  SvarSlett
  Svar
  1. He he.. Noen feiring har det vel ikke blitt så mye av (enda) - men gleden er der! Tusen takk for dine gratulasjoner og gode ord! Skriving er gøy! Ha en flott dag, du flinke skrivende mann! :-)

   Slett