Totalt antall sidevisninger

lørdag 28. november 2009

Tre nøtter til Liv Hege

Ja, dere leste riktig! Dette er ikke tre nøtter til Askepott, men tre nøtter til meg!!! Eller rettere sagt tre lerkekongler til meg! Da jeg fant denne lille kvisten på bakken med de tre små konglene, fikk den bli med meg hjem - fordi jeg ville bruke den til akkurat det som den tsjekkiske Askepott gjorde. Jeg er ikke ute etter de samme ønskene, men jeg har ønsker og drømmer som alle andre...
Min første kongle, brukte jeg til mitt første ønske nå i kveld... Det viktigste av alle ønsker... Og siden jeg er en person som lever etter "loven om tiltrekning" - dvs. at man virkelig kan oppnå det man vil, ved å virkelig tro på det - at man tror så på det, at man tror at man allerede har fått det... Dette har jeg "forsket mye i" det siste året - og tro meg,- jeg har fått til mye gjennom denne tankegangen og bevisstgjøringen!...
Men nå var det konglen og ønsket som gjaldt...
Jeg fikk brev fra sykehuset i dag... brevet som jeg ventet på... Brev som har påvist at ikke alt har vært bra, og jeg har blitt operert for kreft tidligere, og det har vært påvist et positivt virus i år etter år... Og nå kom svaret på siste prøven jeg tok.... Jeg ønsket og ville så inderlig (over tid) at alt var såre vel... Jeg slapp den første nøtten...
Og svaret var... at alt ER såre vel!!!! For første gang på 10 år , var det ingen positive forandringer!!! Jeg var så glad, så glad!!!
Dette var min første nøtt... Og jeg har ennå to igjen - de skal jeg virkelig bruke med omhu... Det ønsket jeg fikk oppfylt i dag - at jeg er helt frisk - er det viktigste av alle, alle ønsker og drømmer... Så...nøtter eller kongler eller hva... Tror du virkelig nok - så skjer det!!! (dette kunne jeg skrevet en bok om - kanskje jeg skal gjøre det... men jeg vet at det er mange andre som allerede har gjort det, - og det er dem jeg har lært dette av)


11 kommentarer:

 1. For en fantastisk flott nyhet for deg. Tipper du er overlykkelig nå min venn! Er så utrolig glad på dine vegne.
  Håper de 2 andre ønskene dine også blir oppfylt!
  Nøtteklem til deg snuppa

  SvarSlett
 2. Dette var/er fantastiske nyheter,hurra og litt til!! For en lettelse,nå kan du julen lett til sinns i møte!! Ellers ysnes jeg avisartikkelen om deg var veldig fin!! Du er modig som har turt å satse...!! ha en fin advent:)
  Stor klem

  SvarSlett
 3. Det er kjempebra. Ha en strålende søndag. Klem Mona

  SvarSlett
 4. Så utrolig flott å lese. Bedre nyhet før jul finnes vel ikke. :)

  (Jeg har fått ny bloggadresse) :)

  klem

  Lise

  SvarSlett
 5. Så nydelig å lese! Ja, tror du noe sterkt nok, går det i oppfyllelse, det er mange eksempler på det. Positiv tankekraft er den sterkeste kraften som finnes. Den frigjør endorfiner i kroppen , som igjen skaper positive bølger. Da finnes det ingen hindringer, bare muligheter. La oss tenne lys for alle positivekrefter i adventstiden. Stooooor klem fra meg over fjorden.

  SvarSlett
 6. Hei kjære venn! Så trist lese at du har vært syk - men ÅH så fantastisk å lese at alt er bra nå!!! Jeg gleder meg med deg, og håper de to siste nøttene også leder deg dit tankene dine går! Tankekraften er stor - tenk om alle kunne brukt den positivt...!!!!
  Du skriver så fine kommentarer inne hos meg, jeg setter stor pris på besøkene dine!
  Nå har jeg tent adventsstjerna og koser meg med en kopp kaffe! Ønsker deg en herlig 1.advent! Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 7. For en fantastisk nyhet, også så godt å høre og ikke minst for deg å føle at alt er bra og vell. Ønsker den en god adventstid, og tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen små spor inne på siden min. Det varmer ekstra godt i mørketiden. Varm hilsen og en stor klem til deg:0)

  SvarSlett
 8. Kjære Liv Hege!
  Åhhh for en fantastisk nyhet!!! Ja, det er mye som ligger i tro og viljestyrke!!!
  Fortellingen din om de tre nøttene til DEG, var bare herlig, og jeg håper på at det går med deg som med Askepott, og at de følgende to også bringer stooooor glede... :o)

  Her hos meg har det vært adventspussel i dag. Har akkurat fullført innpakking av 24 smågaver til min søsters adventskalender. Vi har i alle de år laget kalender til hverandre - synest det er sååå kos. I de siste år har vi også laget kalender til mamma. Hun er over 70 år og fryder seg hver dag, når en ny pakke skal åpnes.... Når det er jul har vi alle lov å være litt barnslige og forventningsfulle - finnes ingen alder for det... :o)

  Ønsker deg en fin adventssøndag videre!

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 9. Det er så herlig å høre at du tenker slik. At vi er flere som synes at den tankegangen er super. Jeg øver meg hele tiden, og det går bedre og bedre dag for dag.

  SvarSlett
 10. Så fantastisk Liv Hege!!!!
  Gratulerer!
  hmmmm...jeg har en slik lerkekvist med tre kongler på jeg, kanskje jeg skal ønske meg noe også;)
  Godt å høre at du er frisk!!
  Nattaklem

  SvarSlett
 11. Hei, så BRA!!!
  Godt å høre!
  Og de neste nøttene....de MÅ vel være et ønske eller to som har NOE med en mann å gjøre, ikke sant?
  Klem,M

  SvarSlett