Totalt antall sidevisninger

lørdag 21. november 2009

Stolt, skrivende og søkende...

Det var merkelig å møte dagen i dag. En vanlig lørdag, men den var ikke helt vanlig for meg... For det første var jeg helt frisk da jeg våknet, og det var en god ting!
For det andre våknet jeg til hyggelige tekstmeldinger... Hyggelige ord forsatte å tikke inn på sms og Facebook, og telefonen ringte... Mange ville gi meg tilbakemeldinger på det de hadde sett og lest i dagens avis.
Og hva var å lese i dagens avis?
Jo hele 2 sider om meg... 2 sider om forfatteren Liv Hege...
Det var rart. Veldig rart. Godt og rart...
Jeg har blitt intervjuet før, men det som var anderledes denne gangen, var at jeg utleverte meg. Jeg var personlig, og jeg viste en side av meg, som alle i hele distriktet kunne lese... Og det er at jeg står for noe, som langt fra alle som kjenner meg, vet...
Sansen og interessen for det overnaturlige, for det åndelige...
Jeg skjønner jo at journalisten spurte... Jeg har jo skrevet tre bøker om overnaturlige ting, og drøssevis av historier om det samme. Klart spørsmålet måtte komme. Og nå kom det.
Noen fikk sikkert morgenkaffen i halsen da de leste om læreren Liv Hege,- men det var ikke læreren som ble intervjuet. Det var personen Liv Hege... Forfatteren Liv Hege.
"Stolt, skrivende og søkende," var overskriften...
Jeg vet at jeg mister noen ved at jeg stod fram med mine tanker og mitt syn - men disse menneskene trenger jeg heller ikke i mitt liv. På den annen side, er det alltid noen som vil være der, og så er det nye mennesker som tar kontakt... Og noen får igjen et nytt perspektiv på ting, når ting kommer fra et menneske de ikke forventer "at det kommer slike ting".
Jeg hadde aldri tort å la meg intervjue om dette som jeg gjorde i dag, for noen år siden. ..
Jeg hadde aldri taklet alle spørsmål, unnvikninger og kritikk fra folk i ettertid, - for noen år siden. Men nå var jeg klar. Nå er jeg der.
Men dagen har vært fylt med hyggelige tilbakemeldinger, telefoner, samtaler, nikk og blikk, og det er jeg veldig ydmyk og glad for.
Linken er ikke lagt ut på avisens sider ennå - men den skal jeg legge ut til uka, når jeg får den av journalisten, og jeg tar gjerne i mot tilbakemeldinger...negativt som positivt...

6 kommentarer:

 1. Kjempe fin reportasje om deg i avisa i dag. Du kan virkelig være stolt av deg selv.Synes det er flott gjort av deg å fortelle om dine tanker og meninger. Det er det heldigvis ingen andre som har noe med.Lykke til videre forfatteren Liv Hege:)

  SvarSlett
 2. Dette gleder jeg meg til å lese! Og skulle du miste noen bare fordi du står fram med dine tanker og meninger, så er jeg sikker på at maaaange andre står på døren for å bli kjent med deg! Selv om jeg bare kjenner deg gjennom bloggen, så synes jeg du er et fantastisk menneske. Det er få som tør å være personlig - annet enn i en en til en situasjon. Og du viser en personlig side av deg selv til alle gjennom media - det står det respekt av!
  Ønsker deg en herlig søndag! Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 3. Så spennende, og ikke minst modig gjort!

  Hvilke barnebøker har du utgitt? Jeg har en liten drøm om å skrive og få illustrert en barnebok - en gang. :)

  Ha en herlig søndag.

  klem fra Lise

  SvarSlett
 4. Så gøy Liv Hege - gratulerer med reportasjen!!!

  Da tikker nok en herlig helg mot slutten. Hadde en kjempekos venninnemiddag i går, maten falt i smak og siden ble det skravling til langt på natt.

  Ønsker deg en flott kommende uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 5. Så spennende. Gleder meg til å lese intervjuet ditt, og bli bedre "kjent med deg". God uke:-)

  SvarSlett
 6. All grunn til å være stolt!!

  SvarSlett