Totalt antall sidevisninger

mandag 12. mai 2014

Min novelle i ukas VI MENN

   Åååh, så lenge siden sist jeg har vært her inne... Hele 2 måneder, ser jeg... Beklager, beklager!
Men dere skal vite at jeg har skrevet og skrevet - men altså ikke på bloggen...

   Siden sist har jeg skrevet ferdig og sendt inn mitt bidrag til barnebokkonkurransen i Cappelen Damm. Jeg har også skrevet et ukebladroman og sendt inn til et ukeblad. Jeg har ikke hørt noe enda - og det er vel heller tvilsomt om den blir antatt. Ikke erfaring med slike tekster - men det er så moro å prøve seg på nye ting!) - og jeg har skrevet sanger og taler i fleng.
   Denne uka er det jeg som har skrevet krimnovellen i VI MENN, "Arveoppgjøret". Det er den novellen som jeg kom til finalen med i Årets krim (LIV forlag).
  Det er alltid morsomt å se sin egen tekst på trykk! - og det er alltid moro å se hvilken illustrasjon som blir lagt ved novellen. Denne illustrasjonen var veldig beskrivende, synes jeg...

4 kommentarer:

 1. Gratulerer gratulerer, klart det er moro å se sine tekster på trykk. Så flink du er. Jeg ønsker deg lykke til videre med skrivingen.
  Ha en riktig fin 17. mai feiring :)

  SvarSlett
 2. Hei, så kjekt at du er tilbake med oppdatering og kommentar hos meg :) Og så flittig du har vært! Gratulerer med krimnovelle på trykk, må være kjekt når en fortelling omsider kommer "helt fram". Ha en fin 17. mai!

  SvarSlett
 3. Takk skal du ha! Alltid moro å få tekstene sine på trykk. :-)

  SvarSlett