Totalt antall sidevisninger

lørdag 23. oktober 2010

Nydelige illustrasjoner

... har ankommet fra Vestlandet! En ung, lovende illustratør svarte på utlysningen jeg hadde på bloggen min, for en stund tilbake, og jeg falt veldig for hennes strek. Illustrasjonene hennes matchet veldig de bildene jeg har i mitt hode om Mikkel og vennene hans, for å si det sånn...
Jeg fikk også flere andre hyggelige henvendelser fra andre illustratører rundt om i landet - men det var altså Maud Jane, som ble den som illustrerte min fjerde Mikkelbok.

Denne boken kommer ut en del senere enn planlagt, nettopp fordi jeg måtte ha et skifte av illustratør... Men nå er alle tegningene levert, og manuset er antatt for en god stund tilbake. Da er det bare den kjedelige jobben som gjenstår... altså redigering og gjennomgang av manuset, to-tre ganger til...
Men jeg fikk beskjed av forlaget her om dagen, at boka kommer ikke ut før i 2011 - siden musikalboka (om Mikkel og vennene hans) kom ut i år. Men det er greit for meg - jeg har nok å skrive på! Håper bare mine små lesere ikke svikter meg i mellomtiden - og at de ser fram til at "Mikkel og Aurora hjelper naturen" snart er på vei..

7 kommentarer:

 1. Illustrasjonene er sikkert flotte. Du må si i fra når boka di kommer ut. Har jo de andre så jeg kan ikke gå glipp av denne. Jeg er alt for lite over på din side dette skoleåret. Savner flere av dere. Kansje jeg kommer tilbake en gang. Ønsker deg en strålende helg. Klem.

  SvarSlett
 2. Spennende med ny tegner.
  Artig å se intervjuet i innlegget under, høre stemmen din å se deg "in real". Flotte unger og de kan snakke for seg, det var ikke da jeg var på den aldren ....
  Kulissene var flotte og forestillingen helt sikkert kjemekjekk.
  Ha en fin lørdag, og helg.
  Klem

  SvarSlett
 3. Dejligt at du fandt en ny illustratør Liv, så kommer du nok over at der går lidt tid inden udgivelse, og som du rigtig nok skriver så har du rigeligt om ørerne lige nu.
  Varme klem fra Odense.

  SvarSlett
 4. Spennende! Jeg kan godt tenke meg at illustratørens egenskaper har kjempestor betydning for sluttresultatet - særlig når det gjelder barnebøker! :)

  God helg!
  Klem
  June

  SvarSlett
 5. Igjen må jeg bare si at det er så moro med sånne som deg som tør å leve ut drømmen og ideene!!
  Stå på!!
  klem♥

  SvarSlett
 6. Høres ut som spennende prosjekter du driver med. Som selverklært lesehest skal jeg definitivt få med meg bøkene dine :-)

  SvarSlett
 7. Oj så bra at du fikk en illustratør du likte godt ;o) Det blir nok et bra resultat når boken er ferdig. Hvor får man tak i disse bøkene dine?? Selger du det? Ønsker deg all mulig lykke og en super uke.
  Klem fra Gro ;o)

  SvarSlett