tirsdag 28. februar 2012

Mer mammutsalg!!

... Åh, jeg kunne ikke dy meg... etter å ha vært hos tannpleier i fritimene mine, måtte jeg bare innom bokhandelen igjen... og jammen tok jeg ikke med meg ennå fem bøker da jeg gikk ut døra igjen...
Jeg skjønte ut i fra de tilbakemeldingene som kom i går, at jeg hadde kjøpt flotte bøker. Håper jeg traff blink nå også...
Noen har jeg jo lest om - men altså ikke fått lest... Så nå er det mange bøker som ligger og venter på å bli lest. Av meg...
Men det er en del stoff som ligger og venter på å bli skrevet også... Av meg. Så fritidsproblemer har jeg ikke.
Og i morgen kveld drar jeg og overværer et spennende bokbad... :-) Og ute er det skikkelig VÅR!! Det er bare helt herlig om dagen... Det er bare til å nyte i fulle drag!! :-)

12 kommentarer:

 1. Om det er Øya av Victoria Hislop jeg skimter i bakgrunnen der så kan du glede deg. Den setter spor :)

  klems

  SvarSlett
 2. Jo, det er den kjente "Øya" av V. Hislop, Lene! Gleder meg til å lese den - har jo hørt en del om den... :-) Men det er jo ekstra spennende når folk jeg kjenner anbefaler bøkene! :-)

  SvarSlett
 3. "Snøbarnet" kjøpte jeg for en tid siden, den ligger fortsatt ulest. "Øya" har jeg fått anbefalt, men ikke kjøpt. Ennå.
  Jeg misunner deg, kanskje jeg må dra en tur inn til Tromsø bare for å shoppe bøker!!

  Takk for kommentaren inne hos meg, jeg har svart. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Da er sikkert Snøbarnet en fin bok. Mye snadder jeg kjøpte, tror jeg! Du må nok ta den en bytur Lill-Karin! :-)

   Slett
 4. Jeg sto og holdt i Pianolærerinnen i går, men la den fra meg..., men det er lenge igjen enda..., veldig fristende med alle disse bokhandlene som ligger på rad og rekke i Oslo sentrum :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Da er nok Pianolærerinnen en god liten sak, skal du se! Ja, skjønner at det er fristende med alle bokhandlerne i Oslo sentrum... oi, oi... :-) Herlig!

   Slett
 5. SÅ mykje ein skulle ha lest - SÅ mykje ein skulle ha skreve!

  Nyt bokbadet :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaaa, det er sant... Og bokbadet var flott! :-)

   Slett
 6. Øya er bra ja:) Har ikkje tid til å lesa så mykje, men har veldig lyst til å ha eit lager å ta av, når eg endeleg har tid:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har også hørt at Øya er bra, fra flere hold nå. Så den gleder jeg meg til å lese! Og nå har jeg virkelig et lager som jeg kan ta av når jeg har tid og lyst til det... Herlig!

   Slett
 7. Fin handel du har gjort deg:) Øya og Snøbarnet er jo fantastiske bøker, de andre kan jeg ikke si mye om, annet at jeg kunne tenkt meg å lese dem også:)

  Go kvell!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for gode tips om bøkene jeg har kjøpt! Jeg tror jeg har kommet over en del kupp, for å si det sånn! Toppers!!
   Go`kveld til deg! Jeg kommer nettopp fra et rykende ferskt bokbad! :-)

   Slett