tirsdag 14. februar 2012

Alle hjerters dagen...

Valentindagen. Eller; alle hjerters dagen, er dagen i dag. Dagen som også her i Norge har etter hvert blitt feiret med kjærlighet og romantikk.
Mange synes det er tøys og tull, at det bare er nok et trekk fra handelsstandens side...
Men jeg synes det er litt søtt, jeg, da... Det behøver ikke koste stort, men at man akkurat denne dagen viser at man er glad i noen, ved at man gir bort et lite selvskrevet kort, en blomst, et hjerte eller noen skrevne, gode ord... Eller kanskje baker noe godt...
Jeg var en av de heldige som mottok litt av alt i dag - og det varmer mitt hjerte stort.
Someone special... Vi er vel alle someone special for noen. Og det er jo fantastisk. Ikke alle er klar over det - men det finnes alltid noen som bryr seg spesielt om DEG... Ikke alle tør å vise det, si det... men kjenn etter - så vet du det kanskje.. Det er mange måter å vise noen at man bryr seg om noen på... Og det er mange måter å ta det i mot på... (det er også noe å tenke på)

Og dere, kjære bloggevenner og lesere - er også noen jeg bryr meg stort om. Det gleder hjertet mitt enormt når jeg kan treffe noen med det jeg skriver, eller når jeg får ekte og ærlige kommentarer fra dere. Nyt Valentindagen på hver deres måte! <3

P.S.
Jeg fikk en varmende melding her om dagen, men jeg får ikke kommet inn på bloggen din, for det står at den er slettet... Tusen takk skal du ha!! Ta gjerne kontakt igjen, slik at jeg får kommentert hos deg, eller sendt deg en melding på noe vis... hvis du kjenner igjen det du har skrevet.
Det stod: "Denne helgen har jeg lest en god bok om to gode venner; Mikkel og Aurora. Jeg leste boka "Mikkel og Aurora hjelper naturen" og likte den kjempegodt! En flott bok om to gode venner som hjelper hverandre og hjelper trollene slik at menneskene skal forstå at vi må ta vare på naturen. Flott handling, spennende og god.
Boka skal anbefales til unger og voksne i alle aldre - og jeg skal passe på å legge den i bokkasser til skolene."


6 kommentarer:

 1. Bare innom for å ønske deg en nydelig Valentinsdag! Så herlig at du har mottatt "litt av alt" i dag :) Det er noe å glede seg over!
  God klem til deg

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Spirea! Ja, det er mye å glede seg over! ;-)
   God klem til deg også

   Slett
 2. Dejlige ord fra dig på hjertedagen. Og du er inde på noget vigtigt, når du skriver om at tage imod. At turde tage imod. At turde åbne sig. Det er mindst ligeså vigtigt som at kunne give! :)

  Og så vil jeg egentlig bare tilføje at alle dage er hjertedage! Og at jeg også sætter stor pris på dit venskab, dine ord og vores fælles bestræbelser på at gøre det eneste rigtige: At følge vores hjerter ... og skrive om det!

  Stå på! Klem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaa! Alle dager er hjertedager, Megan!! Så herlig sagt! :-)
   Jeg takker for dine vakre ord, og du skal vite at jeg setter stor pris på ditt vennskap og alt du deler. Vi har mye til felles - og jeg har mye å lære av deg. Og dine skriverier! :-) God klem til deg

   Slett
 3. Fikk egentlig bare lyst til å sende deg en stor klem, jeg!
  *klem*

  SvarSlett
  Svar
  1. Åååh, tusen takk for klemmen, Lill-Karin!
   En god klem oversendes til deg også!! :-)

   Slett