mandag 27. februar 2012

Mammutsalg!

Slutt på vinterferie og full jobb igjen... Sukk... Men gulroten i dag var at jeg hadde bestemt meg for å dra rett til byen etter jobb. Jeg måtte jo innom nærmeste bokhandel. Titte, myse, lukte og tenke... Det var massevis av bøker jeg hadde lyst på men akk... jeg må jo styre meg litt...
Men jeg fikk da rasket med meg både bok om fugler, dikt for barn og noen skjønnlitterære bøker. Jeg kommer garantert til å stikke innom bokhandelen igjen. (eller noen andre bokhandlere)
Det kan jo dukke opp noen godbiter som jeg lar meg friste av...
Ellers gleder meg til bokbad med en stor forfatter om et par dager... Jeg skal nok blogge om det dagen etter... så følg med, følg med...

8 kommentarer:

 1. Har skaffet med 4 av de bøkene du nevner her og glder meg til å ta fatt på de. Skal en tur på senteret i morgen og jeg skal se om jeg klarer å unngå å gå forbi bokhandleren , det spørs jo... men jeg har allerede kjøpt 13 bøker denne måneden...puh... hihi

  SvarSlett
  Svar
  1. Såå knall at du har skaffet deg de bøkene jeg skaffet meg! Det må bety at det var et blinkskudd jeg traff i dag. Gleder meg til å ta fatt på lektyren! Har du allerede kjøpt 13 bøker, sier du.. oi oi.. Men jeg skjønner jo - sånn lesehest som du er! Herlig!!

   Slett
 2. Åhhh, fine bøker :-) Gled deg til å lese Kate Morton, det var en opptur i fjor, og spesielt likte jeg "Den glemte hagen".

  Ha en fin mandag :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Og ja... jeg gleder meg stort til å lese Kate Morton. Har bare lest om henne, men intet av henne. Så det blir bra!! Takk for tipset! :-)
   Ha en fin kveld, Gro! :-)

   Slett
 3. Ahh, gler meg til eg får teke meg ein bytur eg også!!! Elskar å snopa bøker:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, løp og kjøp, Kristin!! Bøker er bare vidunderlig, spør du meg! :-)

   Slett
 4. Jeg har - og har lest - fire av de bøkene du har kjøpt. ;) Kate Morton er min absolutte heltinne for tiden, har akkurat lest ferdig "The Distant Hours", og det var nesten med sorg i hjertet jeg avsluttet siste linje. Man blir avhengig!!

  Akkurat når det er Mammutsalg skulle jeg gjerne bodd i en by - eller i alle fall nært en bokhandel - for jeg føler jeg går glipp av noen skikkelige kupp!

  SvarSlett
 5. Så herlig at du også liker denne forfatteren, Lill-Karin! Da er dere mange som liker henne, og jeg skjønner at jeg har noe å glede meg til!

  Og ja... akkurat nå går du virkelig glipp av en ting - hvis du er langt unna en bokhandel... men det går vel an å legge inn en bestilling på nettet, for så å dra og hente i en bokhandel når du har anledning... ?
  Du kan være veldig heldig på disse mammutsalgene - og jeg kjøpte meg ennå flere i dag!!

  SvarSlett