søndag 22. januar 2012

Jeg kommer ikke inn hos dere!!!

I går kom vinteren, og i dag var det fram med snøskuffe og skyffel for første gang. Det er helt greit med litt vinter nå, for den kan uansett ikke bli så lang nå! Deilig å få leet på seg igjen etter to ukers influensa! Herlig!

Jeg takker og bukker for alle herlige kommentarer som jeg har fått på innleggene de siste ukene. Jeg vil så gjerne kommentere hos dere både nye og gamle lesere og bloggere - men noe er galt, og jeg kommer rett og slett ikke inn på kommentarfeltet til veldig  mange av dere... Jeg finner ikke ut hva som er galt, og jeg ser nå at flere andre sliter med det samme.
Så... det er ikke for å at jeg ikke gidder at jeg ikke har vært innom dere, for jeg har vært innom dere mange ganger - men jeg får altså ikke kommentert. Det kommer bare opp en hvit side...Grrrr...
Noen som kan hjelpe??

11 kommentarer:

 1. Hei! Du er nok ikke alene om det. Jeg sliter litt jeg også. Der jeg ikke får kommentert bruker jeg nettleseren Google Chrome. Dette har funka for meg.Lykke til.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mona, og takk for at du vil hjelpe meg! Men hvordan finner jeg nettlsersen Google Chrome, tro... Jeg er dårlig på slike ting..

   Slett
 2. Jeg har ikke vært borte i akkurat disse problemene, men ser at andre sliter med det samme. Kan det være noe med nettleseren?Vet at siste versjon av Explorer lager krøll når de skal fungere sammen med noen tjenester. Hvilken nettleser bruker du?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Takk for kommentar hos meg. Jeg klarer visst å komme inn å få kommentert hos deg, ser jeg nå. Men det er mange jeg ikke klarer det hos, da blir siden bare helt hvit, og det er ingenting å kommentere... Når du spør hvilken nettleser jeg bruker, så blir jeg i tvil.. hvordan ser jeg det? Jeg trykker på der det står "google", men det er kanskje ikke det du spør om... huff, sånt kan jeg visst for lite om...

   Slett
 3. Jeg har opdaget, at hvis jeg klikker på linket direkte til indlægget, så kommer jeg ikke til kommentarfeltet heller. Men hvis jeg går ind på bloggen og siden vælger kommentarfeltet til det indlæg, jeg vil kommentere, så fungerer det. Hjælper det dig?

  Irriterende når tingene ikke virker. Vi har også haft ganske lidt sne, men mest regn og slud. Her er meget vådt nu. God søndag Liv Hege. Klem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, kjære Megan! Jeg skal prøve det du sier! Søndagsklem til deg

   Slett
 4. jeg måtte bytte nettleser til Google Chrome etter at jeg hadde mye problemer med bloggen ( problemer med å kommentere hos andre bloggere og problemer med å logge av bloggen etter å ha vært innlogget).
  Manne min gjorde deg for meg...(burde kanskje gjort det selv...?), men oppskrifta var som følger; du søker opp Google chrome og laster denne ned og bytter nettleser på innstillingene på pc'en. Håper du får dette til, eller at det er noen som kan gi ytterligere info eller hjelp for å få skiftet nettleser.
  Lykke til!
  vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Ååh, tusen takk, Vibeke! Da får jeg bare prøve dette også! Supert at dere vil hjelpe meg!! Klem

   Slett
 5. Noen sier at det er et generelt problem under en periode med oppdateringer. Kanskje man skal la det bero? Jeg har jo skiftet blogg på grunn av problemene, men dette er jo litt drastisk...

  SvarSlett
 6. heia.. takk for hilsen !!
  hadde samme problem med at eg ikke fikk kommentere. skiftet FRA chroome TIL firefox ,

  http://www.fotoknudsen.no/hjelp/index/solution/id/24

  nå kommenterer jeg over alt...
  klem og lykke til!

  SvarSlett
 7. Jeg har akkurat samme problem, men det gjelder kun blogspot blogger...ikke de andre blogg plattformene. Det er ganske irriterende. Jeg har internet explorer og skjønner ikke hvorfor det skal være noe problem....!

  SvarSlett