lørdag 28. januar 2012

Det spøker her

Som noen av dere kanskje har fått med dere, så skriver jeg en del historier for Magic Magasin. Hverdagsmirakler kalles de, og de er enten selvopplevde, eller det er historier jeg har blitt fortalt som familie og venner har opplevd. Det er hendelser som ikke så lett lar seg forklare, rett og slett. Historier som omhandler pust og vink og hjelp fra den andre siden...
Selv har jeg opplevd en del episoder som jeg har satt stor pris på. Det har vært uforklarlig hjelp, lukter, "stemme"og  budskap.
Jeg er åpen og mottagelig for energiene rundt meg, og overalt er det energier. Det er vanvittig spennende, synes jeg.
For få dager siden var jeg inne i dette røde huset i skogen. Jeg vil ikke si hvor det er - men noen av dere drar kanskje kjensel på stdet.
Jeg har blitt fortalt det før, og jeg ble fortalt det igjen denne gangen. Det spøker her. Noen går i trapper, lager lyder, blåser ut stearinlys. Noen er i andre etasje. Noen vil ikke forlate stedet. Noen henger rett og slett igjen.
Huset er gammelt. Veldig gammelt. Og hva som rørte seg der en gang i verden, vet jeg ikke.
Dette er et hus hvor det ikke bor noen til daglig, men et arbeid finner sted...
"Kanskje du vil komme hit en kveld når det er helt stille her... for da kommer du sikkert til å merke Birger" ble jeg fortalt.
Jeg vet ikke om jeg kommer til å hilse på "Birger som går igjen" - men unektelig spennende er det. Og det er ikke umulig at jeg skriver ned en historie om...Birger... Men hvem er Birger, tro....

7 kommentarer:

 1. Hei, er bare innom for å si at jeg er litt "tom" om dagen og får ikke kommentert like mye som jeg ønsker. Men du skal vite at jeg leser alt du skriver og setter stor pris på din skrive og fortellerkunst. Takk også for så nydelige, oppmuntrende ord du gir meg. Det betyr mer enn du vet. Ønsker deg en god helg videre. klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper formen din kommer seg etterhvert, kjære Spirea... Takker masse for at du tar deg tid til å stikke innom meg - og at du legger igjen slike utrolige, hyggelige spor etter deg! Det setter jeg veldig stor pris på. Ønsker deg en så god søndag som mulig! Klem

   Slett
 2. Det så i hvert fall veldig idyllisk ut der. Må være utrolig spennende å samle inn sånne historier og skrive om dem, sikkert litt inspirerende også?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, til alt! Det er veldig idyllisk der. Det er utrolig spennende å skrive ned disse tekstene. Og ja,- det er o det hele tatt veldig inspirerende for meg! :-)

   Slett
 3. Det lyder spændende! Jeg har også oplevet spøgelser før; mon ikke man skal være modtagelig for den slags? Det ser ellers yndigt ud det lille røde hus... :-)

  SvarSlett
 4. Eg får ikkje inn desse signala - iallefall ikkje som eg merkar. Noko av dette blir derfor litt rart for meg - men at det finst meir mellom himmel og jord enn det vi ser - ja det er eg ikkje i tvil om:-)) Ha ei flott veke:-))

  SvarSlett
 5. Kjenner igjen stedet, Liv Hege. Hi hi..
  Har flere god opplevelser fra turer rundt akkurat den plassen. En liten perle. Har bl.a. spist grilla gjedde på stranda der, fisket i vannet like ved. Smakte virkelig godt.

  Men jeg visste ikke at det spøker der? Uhuu... Spooooky....

  SvarSlett