lørdag 21. januar 2012

En setning som sier alt...

"GUD - gi meg sinnsro til å GODTA det jeg ikke kan forandre, MOT til å forandre det jeg kan, og VISDOM til å se forskjellen"

7 kommentarer:

 1. Ja, dette sier virkelig alt - og takk for påminnelsen, dette rørte meg... Av og til gjør det jommen meg vondt å ikke ha mulighet til å endre det som man ønsker, og da hjelper det å be om både styrke og sinnsro til å godta det...
  Takk :)) Ønsker deg en herlig lørdag, skjønne du.

  SvarSlett
 2. De ordene har jeg i bakhode.Greit å bli minnet på dem.
  Ha en fortsatt fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 3. :-) dette er Kveldsbønnen til GisleKjæreste og meg!
  Kloke ord..
  God helg :-)

  SvarSlett
 4. Er så glad jeg kom over bloggen din. Kjempe inspirerende å lese. Jeg legger meg til som følger, og gleder meg til å følge deg videre. Er selv kjempeglad i å skrive, så her finner jeg nok fine tips!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vet ikke om du ser dette svaret, Heidi... men jeg får ikke kommet inn hos deg og svart deg. Jeg takker for hyggelige ord, og det er kjempekos at du har lagt deg til som følger hos meg. Jeg har lagt meg til som følger på din trivelige blogg også. Spennende med nye "skrive-bekjentskaper!
   Og det er jo supert om du finner noen tips hos meg som du selv kan dra nytte av! :-)

   Slett
 5. Tusen takk for herlige ord, kjære dere! Jeg blir så glad når jeg kan glede andre med mine ord og skriverier - og dere gleder meg like mye med deres tanker og refleksjoner!
  Stor søndagsklem til dere, Kristin, Laila- Karin, Spirea, Bente og Heidi!

  SvarSlett