torsdag 30. august 2012

September og Kjærlighet, løgner og ølglass

   Oi! Plutselig skjer det veldig mye rundt meg... Telefonen ringer... en vil ha bryllupstale, en annen vil ha en bryllupssang, en tredje vil ha en konfirmasjonssang og en fjerde vil ha en konfirmasjonstale. Ikke nok med det, den femte ville ha noe til en helt spesiell anledning som jeg ikke kan røpe her. Ikke ennå i hvert fall.
   Og ellers... så går manuset mitt i trykken nå!! Det ER så spennende! Etter givende, frusterte, glade og tunge stunder, så kom jeg i mål!! På et tidspunkt trodde jeg det ikke, men jo, jeg fullførte!
   Det nærmer seg bokmøte på Larvik bibliotek - vet ikke hva det går ut på enda... Men jeg skal være sammen med krimbokforfatter Frode Eie Larsen og forfatter Lillian Skow. Spennende!Og så blir det boklanseringe VELDIG snart fikk jeg beskjed om i dag... Skal på møte i morgen, vil så gjerne være i det lokalet som "passer for meg"...
   Og så er det snakk om å være med på bokbloggertreff på Gyldendalhuset i Oslo i midten av måneden... Oi, det hørtes veldig skummelt ut... Eller hva sier dere, dere bokbloggere?? Skal noen av dere grille meg der?? ;-)

Mye skjer - og jeg kjenner at jeg har store flagrende sommerfugler i magen nå. Veldig store. Tror jeg løsriver meg fra pc`n - og går på badet og farger håret...

8 kommentarer:

 1. Det høres ut som om du har travle og spennende dager! Lykke til :-)Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har virkelig spennende OG travle dager nå. Takker for lykkeønskningene. De kommer godt med. Skal ha møte i dag ang. boklanseringen min... :-)
   Ønsker deg også lykke til med ditt forestående prosjekt! Spennende!

   God klem fra meg

   Slett
 2. Spennende! Det er hektisk skjønner jeg, men så lenge det er positivt er det jo supert! Lykke til! Klem, Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er sant som du sier - man kan klare mye så lenge det er lystbetont! Er mektig spent på måneden som starter i morgen!
   Takk for lykkeønskninger, de kan trenges.
   Klem fra meg

   Slett
 3. Gratulerer! Det er utrolig morsomt å se at alt arbeidet fører frem til et håndfast bevis, ja. Gleder meg også til bokbloggertreffet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg kan ikke tenke meg noe mer spennende enn å se at resultatet man har jobbet med i månedsvis blir til et ferdig resultat! Men du sååå flott at du også skal på bokbloggertreffet! Det hadde vært kjempekos å møttes for et hei!
   Nyt helgen!
   God klem fra meg

   Slett
 4. Hehe.. å farge håret er ikke så dum aktivitet når alt surrer og går vel fort. Mulig det er en undervurdert aktivitet som stressdemper.

  Mye som skjer på en gang kan være berikende, men også skremmende dersom en ikke føler at en har kontroll på seg selv og forhold utenfor seg selv.

  Blir fint å få novellesamlingen din i hånda. :)

  God helg!

  SvarSlett
 5. He he.. Ja, det var faktisk ganske frigjørende å farge håret! Anbefales!

  Ja, det er mye som skjer - og nå er jeg i gang med å sende ut invitasjoner til boklanseringen min. Dette er spennende og skummelt - men jeg skal ikke glemme å nyte øyeblikkene!
  Ja, det blir litt av en opplevelse når jeg endelig får holde boka mi i hånden... :-)

  Ha en flott lørdagskveld! :-)

  SvarSlett