onsdag 15. august 2012

Frode og Frostrøyk på Pakkhuset

   I går tok jeg turen ned til Pakkhuset i Indre havn i Larvik. Jeg måtte bare ha med meg boklanseringen til Frode Eie Larsen. Han kom med boka "Frostrøyk", som altså er den "vanskelige andreboka". Hans første bok, Hemmeligheten, kom ut i fjor og den fikk alt fra lunkne til strålende anmeldelser.
   Denne boka har fått mye forhåndsomtale og den har fått strålende anmeldelser allerede!

   Jeg var tidlig ute... Bordene var nydelig dandert, og selv om solen varmet, strømmet folk inn i lokalet. Forfatteren pratet varmt om skriveprosessen, lidenskapen og stoltheten over boka mens bilder fra hans liv som forfatter - med hunden på fanget, med pc`n på fanget, under en av fjorårets boksigneringer osv. vistes fra prosjektoren.

    Musikeren Marius Midtskogen underholdt oss med vakre egenproduserte låter og LIVs forlegger Myriam H. Bjerkli bokbadet forfatteren. Hun stilte kloke, varme og interessante spørsmål, som Frode besvarte kjapt, langt og morsomt!
   Til slutt entret Norges eneste bokinspirator scenen - Liv Gade - og hun roste boka til Frode Eie Larsen opp i skyene!


Før jeg forlot lokalet, signertet Frode Eie Larsen bok til meg. Og han skrev blant annet:" Gleder meg til arrangement i høst!"    
   Ja, det blir spennende å stille opp på Larvik bibliotek i september med nettopp Frode Eie Larsen! (og Lillian Skow)
   Og jeg gleder meg til å lese boka di, Frode!

4 kommentarer:

 1. Takk for at du deler :) Skulle gjerne vært der! Jeg gleder meg til å starte på Frostrøyk. Spennende å prøve seg på nye krimforfattere :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Og takk for at DU deler! Du gjør jo en fabelaktig jobb med alle dine flotte anmeldelser! Frode gjorde en kjempeflott jobb under boklanseringen og bøkene gikk unna. Jeg har ikke fått tid til å lese den enda, men gleder meg til å starte på`n !
   :-)

   Slett
 2. Så gøy at du er med på sånne ting :) - og at du gjør ting som du blir gla av :)
  Ønsker deg en flott helg, full av gode timer og minutter - forhåpentlig litt sol, og mange gode opplevelser :) klem til deg

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Spirea!
   Ja, jeg elsker jo bøker - det er jo dette som er min lidenskap! Kjempemoro å få være med på sidelinjen, og også midt oppi!
   Håper du har nytt helgen og at du har det bare bra!
   I morgen kommer elevene tilbake til skolen - nytt kapittel starter!
   Ha en flott uke!
   Klem

   Slett