søndag 26. august 2012

Foffas lov og mine tanker

 I går samlet jeg sammen manus og kjørte ut til Foldvik Familiepark. Siden historien kun finnes på lydbok, så har jeg altså ingen bok å lese fra - derfor blir det løsark. Skulle virkelig ønske at historien befant seg bak to permer også... Men det er nå så.

I hvertfall... solen skinte og det var masse folk i parken. Jeg ble litt overrasket over hvor mange det var, for det var flere andre store arrangementer i Larvik denne dagen - og det nærmet seg også slutten på Foldvik-sesongen.

   Men det var spennende å ta på seg mikrofon (mygg) og entre scenen mens en haug med unger og foreldre satt spent på tribunene og ventet på opplesning fra meg. Ved siden av meg satt selveste Foffa. (et menneske inni)

To opplesninger hadde jeg i går. Kl. 13 og kl. 16. Mellom opplesningene vandret jeg rundt i parken, pratet med dyrene, hadde samtaler med driverne på gården, og jeg satte meg på en benk og skrev litt...
   Mens jeg gikk rundt i parken, falt øynene mine på denne plakaten. Jeg ble litt stolt, da! Det er nemlig mitt budskap i lydboka som er nedskrevet. Her står Foffaloven: Alle vi som bor i parken her har enten pels, hjul, finner eller fjær. Vi står sammen i tynt og tykt for da har vi det godt og trygt! Vi vil verne om hverandre og ta godt imot alle andre..."

...Og ellers... så sendte jeg inn siste korrektur på novellemanuset i går! Nå tillater jeg meg å senke skuldrene en smule. :-)

1 kommentar:

  1. Så flott lov - og gratulerer med innsendt manus:-)) Klem

    SvarSlett