søndag 4. mars 2012

Lykken er et bitte lite bibliotek

Endelig! Mannen i huset er en handyman som ikke er vanskelig å be! Og nå har han snekret opp akkurat de hyllene jeg ønsket meg. Hyller under trappen - hyller hvor jeg kan ha en mengde bøker som har stått og ligget både her og der...
Barnebøker, ungdomsbøker, romaner, diktsamlinger, faglitteratur - og mine egne bøker... Alle får de nå lov til å stå samlet. Oversiktlig og veldig lett å finne fram til det jeg ønsker å lese.
Under trappen. Bøkene er ikke synlig før man står foran dem... Herlig!
Men nå skal det skrives. Jeg har gitt meg i kast med et  nytt prosjekt, så det blir spennende å se hvor dette kan ende hen. Voksenmanuset har jeg lagt litt på hylla en stund, og noveller leker jeg meg med. Men det er altså et barnebokmaus jeg har i tankene nå... ved siden av sangskriving, da... :-)
Nyt søndagen! :-) 

11 kommentarer:

 1. Så lurt da Liv Hege, å bruke arealet under trappa på den måten.
  Jepp, nyter søndagen her. Håper du gjør det samme.

  SvarSlett
 2. Heldige du, dette ble jo kjempefint og så fin oversikt over bøkene da gitt :-) Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Så deilig med en mann som ordner opp - og samtidig gleder fruen! :) Det der ble jo oversiktlig og bra, superlurt å bruke plassen under trappa :)
  Håper du har en skjønn søndag - også ønsker jeg deg en fin-fin ukestart!! Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Helt enig. Det er LYKKEN! :) Og det ser jo flot ud, det manden i huset har lavet til dig. Nyd dine bøger og søndag aften. Klem.

  SvarSlett
 5. Du kom meg i forkjøpet, her er også mannen i huset klar for oppdrag bibliotek! Skjønt klar og klar - det tar vel sin tid, tenker jeg. Ikke at jeg klandrer ham, for dagene med kafeen krever mye av oss. Men jeg vet at det blir - og jeg gleder meg enormt!
  Nå ligger bøkene mine i uoversiktlige stabler inne i et kott, og det gjør vondt hver gang blikket streifer over dem. Jeg får dårlig samvittighet!

  Apropos dårlig samvittighet; jeg har ennå ikke fått lest boka jeg vant hos deg. Poden er i gang med ei Svein og Rotta-bok han fikk til bursdagen sin, så jeg tenker å begynne på "Mikkel og Aurora" etter det. Gleder meg!
  Klem til deg.

  SvarSlett
 6. Nesten rart det du skriver her - for akkurat i går flyttet jeg bøkene ut på gangen. Er det noe med våren? Har ingen trapp dessverre, for vi bor på en flate, men fant ut, at jeg ville flytte dem (bøkene) mere sammen. Men fikk ikke plass til alt da, resten er plassert på arbeidsrommet. Så flott at du har startet på nytt prosjekt, jeg går her og psyker meg opp til neste avslag....

  SvarSlett
 7. Det var jo en god plass å plassere bøkene:)Takk for tips, må bare få meg en trapp først, hehe:)

  Ha en fin Mandag!:)

  SvarSlett
 8. Så herlig med et minibibliotek!! Lykke til med det nye skriveprosjektet.

  SvarSlett
 9. Tusen takk for alle herlige kommentarer fra dere! Det er tydelig at et lite bibliotek er et aldri så lite "must" for oss leseglade! :-) Jeg danderer stadig i bokhyllene mine nå, for å få plass til alt jeg vil! .-) Herlig!!

  SvarSlett
 10. Så kjekt :o) Bøker er jo finest i hyller (bortsett fra når man leser dem - eller spesielt utvalgte som får ligge fremme til pynt) .. og det er gøy å ha sitt eget lille bibliotek :o)

  Spennende at du er i gang med skriving .. lykke til .. :o)

  Kos deg i nesten-våren - klemmer!!

  SvarSlett
 11. Flott å utnytte plassen på den måten !

  SvarSlett