onsdag 21. mars 2012

God morgen, Norge!

Stillheten har rådet i meg... sånn er det noen ganger, og sånt skal man ta på alvor har jeg lært meg. Å få time hos legen 20  minutter etter at jeg ringte, er å bli tatt på alvor. Jeg takker og bukker for det. "Nå skal du ikke tenke jobb," sa hun. "Og du skal si til deg selv,- at uansett så er du god nok"... Hun så meg virkelig.

Jeg har latt stillheten råde, og gjør det fremdeles. Lysten og energien var ikke der til å gjøre noe... Jeg orket ikke en gang skrive - ikke engang blogge... Men det var jo derfor jeg trengte roen.  Roen som skal føre meg tilbake til meg selv. Jeg har nok en tendens til å bli veldig engasjert i ting, når jeg blir engasjert... Men jeg vil ikke en gang snuse på mørket jeg hilste på i 2010... Nope! 
Så nå skynder jeg meg langsomt videre... - og denne låten får meg til å smile... Virkelig! Så... god morgen, Norge! Og Sverige! Og Danmark!... Og god morgen til alle dere andre også.
Husk; lytt til signalene kroppen gir - den snakker til deg!

10 kommentarer:

 1. God morgen min kære ven. Du gjorde det helt rigtige. Og roen er så vigtig. Stilheden. Den gode balance!

  Og åh hvor jeg kender det, når man engagerer sig og går hele vejen. Med hud og hår og ganske helhjertet. Giver sig selv.

  Og så pludselig. Godt at høre at du er på vej til at rejse dig, men giv dig selv al den tid, du skal bruge. Ingen hastværk.

  God klem og alt godt

  SvarSlett
  Svar
  1. Go morgen, kjære Lene! Tusen takk for gode ord! Det ordet du nevner - balanse - er meg alfa og omega i livet. Det er på en måte det det handler om, tenker jeg. Og jeg følte meg overhode ikke i balanse... men jeg vet at stillhet og ingenting på agendaen, kan gjøre underverker.
   God klem til deg

   Slett
 2. Jeg har nettopp vært en runde nede i det du beskriver her, og jeg lærte det samme, la stillheten råde når du trenger den, la kroppen hvile når den har behov for det.....jeg lærte sågar at jeg kanskje skulle gjøre noe helt annet enn det jeg gjør nå.....

  Så tusen takk for det du beskriver, da er vi flere som lytter til signalene, det er bra!!

  God klem med ønske om en fin dag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Åååh, du har vært en tur nede i "dalen" du også... Det er veldig viktig, det du påpeker... at man kanskje skal gjøre noe helt annet enn det man driver med her og nå.. Veldig viktig å tenke på, og eventuelt gjør noe med... Jeg vet...

   Ønsker deg god energi framover, kjære deg! - og tusen takk for dine gode ord til meg.

   God klem tilbake

   Slett
 3. Dette var et litt sårt innlegg - og ærlig - og fint. Takk for at du deler noen ord med oss om hvordan du har det. Jeg er så gla for å høre at du ble sett av legen, at du ble tatt på alvor. At kroppen din sier i fra om at det har vært for mye, ja, det skal du ta på alvor og lytte til. Jeg håper du får noen dager, kanskje uker om det trengs, nå, der du hviler og kjenner på roen og freden og kan igjen bygge deg sakte opp. Jeg tenker på deg, syns du er en fantastisk person som er mer enn god nok og har så utrolig mye å by på. Men husk, det er en tid for alt, kanskje du nå skal tenke på deg selv - og ta i mot, ikke bare gi. Mennesker som deg, som gir mye, kan fort bli slitne. Ta i mot nå. Hvil deg. God bedring kjære deg - og du? Den sangen til vinni elsker jeg og den får også meg til å smile..hvem skulle trodd det, men jeg digger Vinni ;) klem til deg

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er utrolig viktig med en lege som tar pasienten sin på alvor. Det er ikke en selvfølge, tror jeg... Tusen, tusen takk for dine fantastiske ord! Jeg tar dem med meg... :-) Og ja, som du sier,- det er en tid for alt... og nå tar jeg gjerne i mot, kjenner jeg... :-)
   Jeg har ikke hatt sansen for Vinni tidligere, men nå har jeg det virkelig!

   God klem tilbake til deg!

   Slett
 4. God morgen, kjære venn! (Selv om klokka nå er over 1400...) Jeg har tenkt på deg i det siste, at det er ei stund siden du har blogget. Har lurt på om du enten var veldig opptatt med skriving og alt annet, eller om du tok deg en pause. Utrolig fint at du har en fornuftig lege, ikke alle er slik.

  Jeg kjenner også en grense nærme seg for min del, kjenner at jeg beveger meg i grenseland for hvor mye man skal hanskes med. Det er lett å tenke at man skal lytte til kroppen, men i praksis kan det være vanskelig.
  Jeg lovte å si fra når novellene mine kom på trykk, og denne uka er den aller første endelig på trykk i Hjemmet. Så vet du det. ;)

  Ønsker deg fine dager fremover, pust med magen og lytt innover. Det skal jeg gjøre nå, i kombinasjon med en skitur. Gleder meg!

  Stor klem fra Lill-Karin

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du har tenkt på deg i det siste, Lill-Karin! :-) Jeg har vært nærmest i dvale - ikke orket og tittet innom blogger en gang - men i dag løsnet noe... Deilig!

   Jeg leser hva du skriver, og hører hva du skriver... pass på deg selv nå.. ta signalene på alvor, du også! Helsa må komme først, har jeg lært meg - hvis ikke så funker jo intet...

   Gratulerer med ukas novelle i Hjemmet!! Supert at du sa i fra til meg! Jeg skal dra å kjøpe i morgen, den dag!!!
   Jeg har en liten påskenovelle i månedens Magic Magasin - bladet kom i dag. (skal legge ut på bloggen i morgen)

   Håper skituren gjør deg godt! Her er det VÅR!!

   Stor klem tilbake til deg

   Slett
 5. "Alle andre tenker på seg, det er bare jeg som tenker på meg..." Lytt til kroppen, du kjenner den best! Ingen har godt av å gå på akkord med seg selv. Se opp og frem og lyset kommer tilbake :-) Klem!

  SvarSlett
 6. Så sant. Fort gjort å glemme. Man vil jo så gjerne, skal bare osv.

  Godt du oppdaget i tide. Fortsett å pass godt på deg.

  Vårklem tilbake herfra :o)

  SvarSlett