tirsdag 25. september 2012

En surrealistisk måned!

   Det har vært en utrolig hektisk og spesiell måned for meg... Litt surrealistisk, egentlig... Jeg har vært med på så mye som jeg aldri trodde jeg skulle få være med på. Som jeg bare har drømt om...
   Jeg har stilt som forfatter på Larvik bibliotek, jeg har vært på bokbloggertreff i Oslo, jeg har blitt intervjuet av avisa et par ganger og jeg hadde min boklansering for fullt hus. I tillegg har jeg fått enormt masse flotte tilbakemeldinger på novellene mine. Jeg er helt overveldet, rett og slett...
   Novellene mine er jo så forskjellige, både i skrivemåte og handling. Og det har vært så spennende å se hva folk har likt... og det har vært vidt forskjellige ting. Noe som gleder meg stort... Jeg har fått tilbakemeldinger at folk har assosiert noen av novellene med Roald Dahl, og her om dagen var det en som fikk assosiasjoner til Tarjei Vesaas, sa han til meg. Jeg blir jo helt overveldet, rørt og satt ut av dette... For disse er STORE forfattere!

  Det som ligger foran meg nå, er boksigneringer i noen bokhandlere og så skal jeg på Sandefjord bibliotek i november. Men ellers begynner ting å roe seg... og jeg koser meg med "terningkast", bokomtaler og tilbakemeldinger...  Jeg gleder meg så til å skrive videre. Jeg er i gang. Og ingen vet hva jeg skriver på. Det er en herlig følelse... Så får vi se hvor det bærer hen, og hva utfallet blir. Men som dere kanskje skjønner; denne måneden har vært utrolig motiverende for videre skriving.

   Tusen takk til alle dere som har kjøpt boka mi, og til alle dere som gir meg tilbakemeldinger. Ærlige tilbakemeldinger... Det er viktig for meg å vite hvor jeg kan forbedre meg og hvor jeg har min styrke. Selv om jeg selvfølgelig har mine anelser... Tusen takk, kjære dere!

4 kommentarer:

 1. Kjære Liv Hege, jeg unner deg alt som skjer nå! Det er sikkert slitsomt på en måte, men så utrolig givende på en annen.
  Jeg leste boka ferdig i går. Jeg har kost meg veldig, jeg har ledd, jeg har undret og smilt. Og blitt rørt.

  Du skriver godt, med et språk som både flyter og skaper bilder. Og det du klarer så godt, er å holde på leseren. Man må liksom lese videre hele tiden, helt til slutten kommer og man kanskje blir både overrasket og får lyst på mer.

  Det er gode og leseverdige noveller du har gitt ut, og boka tror jeg vil lokke mange lesere til å følge deg videre. Godt jobba som voksendebutant!!

  Stor klem fra Lill-Karin

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Lill-Karin! Tusen, tusen takk for dine utrolig flotte ord... Jeg måtte lese ordene dine flere ganger, for jeg blir jo litt stum når jeg leser slike ting. Som handler om det JEG har skrevet - og det attpåtil av en som er forfatter selv... Igjen, tusen takk for at du har lest novellene mine og for at du delte disse ordene med meg... Jeg tar dem med meg - og skriver videre...
   Moro å følge med deg også framover.. Ja, jeg er mektig sliten nå, men som du også påpeker, dette har vært en del av drømmen min, og da er det bare å henge med i svingene! :-)

   Stor klem tilbake til deg, Lill-Karin

   Slett
 2. Nå har jeg også lest ut boken din, Liv Hege. Jeg har kost meg med en novelle ca annenhver kveld. Boken har lagt på nattbordet, og rett før jeg skal sove har jeg fått med meg fortellingene dine. Du skriver så fint, språket er så lett å lese, og temaene du tar opp er så relevante. Takk for en flott bok! Klem - Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Åååh, tusen takk for dine tilbakemeldinger på novellene mine! Det varmet stort! Jeg bare takker og bukker, og tar ordene dine med meg!
   Varm klem fra Liv Hege

   Slett