tirsdag 18. september 2012

Boklansering i morgen

Jeg lanserer nå min sjette bok, men det er min aller første voksenbok. Dette er altså min voksenbokdebut... Jeg kjenner at nervene begynner å slå litt krøll på seg ved tanke på morgendagen.
  Jeg har leid Fanny kafe for å ha min boklansering der. Jeg har hatt boklanseringer før, men det har vært helt annerledes. Det har vært i bokhandlere hvor jeg har lest for barn, snakket med barn og har henvedt meg til foreldre til barn.
 Det gjør jeg ikke i morgen. Jeg aner ikke hvor mange som kommer, men det er helt klart at lokalet ikke blir tomt. Det blir musikalsk innslag, jeg blir bokbadet, det blir mulighet for å kjøpe seg mat og drikke. Og det blir signering av bøker...
   Jeg har blitt bokbadet før, men dette er så skummelt nå, kjenner jeg. Jeg henvender meg til et voksent publikum, fullt og helt... Men... etter det store, flotte oppslaget jeg fikk i lokalavisa på lørdag, så er jeg veldig glad og ydmyk for reklamen jeg fikk. Og reportasjen ble absolutt skrevet i min ånd... Tilbakemeldinene har vært mange og gode. Noe jeg er veldig takknemlig for.
   Så...  i morgen gjelder det... Men uansett om jeg har aldri så mange flaksende vesener i magen min akkurat nå... så gleder jeg meg også!

9 kommentarer:

 1. Lykke til med boklansering!! Og så må jeg si det var hyggelig å hilse på deg i helgen, jeg tok også med meg novellesamlingen din, så den skal leses.

  Gro :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, du! Tusen takk skal du ha! Ja, det var veldig hyggelig å få hilse på deg, selv om vi fikk sagt få ord til hverandre. Moro å se ansiktet bak bloggen din! Det var jo flott at du fikk med deg novellesamlingen min! Er jo spent på hva du synes...
   Klem fra meg

   Slett
 2. Lykke til i morgen! Leit jeg verken fikk hilst på deg eller fikk med meg at du hadde vært på bokbloggertreffet med boka di.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! Jo, jeg var på bokbloggertreffet, og jeg prøvde å nærme meg det et par ganger - men du var så opptatt... Men jeg la igjen en del bøker - selv om de kom litt sent.
   :-)

   Slett
 3. Masse lykke til med boklanseringen i morgen. Boken dukket opp i postkassen i dag og første novelle er allerede lest, jeg må få lov til å si at dette viker veldig lovende...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Beathe! Så hyggelig at du mottok boka mi i dag - og det var jo sååå hyggelig å høre at du likte den første novellen. De er vidt forskjellige, så det er kanskje noe for enhver smak... Er jo spent på hva du tenker...
   Men denne setningen din var oppløftende, og den tar jeg med meg når jeg drar på lanseringen min i morgen!
   Klem

   Slett
 4. Jeg skal tenke på deg i morgen. Ønsker deg masse lykke til! I dag lå boka di i postkassa, den var pen å se på og hadde nydelig papir! ( Min mann har jobbet i papirindustrien, og det var han som bemerket akkurat dette, han pleier alltid å kjenne på papirkvaliteten...) Jeg åpnet boka med en gang og leste den første novellen. Den var akkurat passe spennende, og da den var ferdiglest, fortsatte tankene å kretse om de to personene i stykket. Og det betyr jo at den var godt skrevet! Jeg kommer til å lese en novelle om gangen og la den synke, for da kan jeg kose meg lenge med boka di. Så du behøver ikke engste deg, lanseringen går helt sikkert bra. Klem fra meg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du skal tenke på meg i morgen. Nå er jeg så nervøs at jeg vet knapt ut eller inn... fytti... men jeg skal puste ut og inn... ut og inn... rolig...Men det var jo sååå moro å høre at du likte både hvordan boka så ut, papirkvaliteten OG at du likte den første novellen! Det var herlig å høre om tankene dine videre...at du faktisk fortsatte å tenke på dem.... åååååh, jaaa! Da føler jeg at jeg har fått til noe! Jeg tar med meg ordene dine, Anne Britt!
   God klem tilbake

   Slett
 5. Boken din lå i postkassen min i dag. Jeg gleder meg veldig til å begynne å lese den på sengekanten i kveld :-) Lykke til med boklansering i morgen! Klem

  SvarSlett