torsdag 20. september 2012

Boklansering av "Kjærlighet, løgner og ølglass"

 Det var en fantastisk kveld! Solen skinte, Fanny Cafe ble fylt til randen, og i stolen på scenen satt jeg sammen med bokbader Jan-Ivar Nyquist.
Min venninne og kollega Hanne Ingersdatter som skulle stå for det musikalske innslaget, var på plass og kafeen var åpen...

   Det var en sterk opplevelse, hele kvelden. Familien min stilte mannsterke, mine beste venninner hadde inntatt stolene, og både bekjente, fremmede, samt forfattere og en journalist var også til stede.
 Hanne bidro med vakker sang - hun har en fantastisk stemme - og hun slo jammen meg til med gitarspill også. Hun debuterte nemlig med gitaren denne kvelden. Det gjorde faktisk alle vi som var på scenen. Jan-Ivar debuterte som bokbader og jeg som voksenbokforfatter.
 Jan-Ivar var en behagelig bokbader, han stilte spørsmål om novellene, når jeg jobber, hvordan jeg jobber, litt om innholdet i novellene, og jeg svarte etter beste evne.
  Innimellom leste jeg en halv novelle. Ville ikke lese hele... måtte bare få pirre nysgjerrigheten litt...
Hanne avsluttet med to nydelige sanger, sanger som er typisk henne.

Etterpå signerte jeg bøker i lange tider. Fantastisk moro!
OG... jeg fikk nydelige blomsterbuketter, vin og massssssevis av gode ord og klemmer.

Det er først i dag jeg har tid til å nyte og ta innover meg kvelden fra i går. I dag som jeg skal på høsttur med hele skolen. I dag skal jeg senke skuldrene og rett og slett ikke tenke så mye...

11 kommentarer:

 1. Det var en flott kveld, og dere var kjempeflinke, alle tre:-)

  Myriam

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var en fantastisk kveld! Tusen takk for alt du har gjort - og gjør - for meg, Myriam! Du er superdyktig til det du gjør!
   Varm klem til deg

   Slett
 2. Kan tenke meg du hadde en fantastisk dag !!! Gratulerer så mye Liv Hege, og lykke til med boka :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Ja, det var en fantastisk kveld! Det er vel noe av det skumleste jeg har vært med på - men fytti, så moro!
   Tusen takk for dine gode ord!

   Klem fra meg

   Slett
 3. Jeg visste at det ville gå bra!! Herlig å lese, Liv Hege!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du visste det, du!! ;-) Tusen takk, Anne Britt! Det var skummelt, men jøje meg, så spennende og gøy! Uforglemmelig...
   Klem til deg

   Slett
 4. Så glad på dine vegne, Liv Hege! Gleder meg til å lese novellesamlingen din!! En stor klem fordi du fortjener det :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuuusen takk, kjære Liz Bente! Ja, jeg håper du vil lese... Det er så deilig at jeg klarte å fullføre - og kom " i mål"
   Stor klem til deg!

   Slett
 5. Oj, slurv igjen:-) Hegel, hmmm, tihi. Spiller vel ingen rolle, det viktigste er alt som skjer, alt du er i, og alt som kommer til å skje :-)

  SvarSlett
 6. Ser ut som du har hatt en herlig dag her:) Gleder meg til å kaste meg over boka di, fikk den i poster her om dagen:) Kos deg videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Åååh, jaa!! Det var en uforglemmelig opplevelse for meg... Har aldri opplevd noe lignende.. Håper du vil kose deg med boka!
   God klem fra meg

   Slett