onsdag 2. mai 2012

Tips og smånips

Det var deilig sol og sommer i går - og det samme ser det ut til å bli i dag! Herlig. Forskjellen er at i går hadde jeg fri, i dag har jeg det ikke...

Dagen i går, kunne ikke brukes til å sitte inne og skrive, så siden jeg er et skapende menneske, måtte jeg ut i hagen og finne på noen kreative løsninger til plantene og hagetingene.
Har dere lyst til å ta ten titt, er dere mer enn velkommen til å stikke innom min andre blogg - hvor jeg legger ut diverse nips og tips: HER

I dag har jeg bestemt at vi startet skoledagen ute i skogen - og samler med oss naturmaterialer av diverse slag. (kunst og håndverk)
Er ikke jeg heldig, da? Jeg får både være kreativ og skapende i min hovedjobb, og så får jeg skrive og skape i min "bijobb"!

... men litt for mye om dagen, er det nok.... Men jeg kommer innom dere, jeg må bare "utporsjonere litt", slik at tiden strekker til.

Nyt dagen dere! Her er det allerede blå himmel, og nå må jeg karre meg av gårde, litt brennkvikt!

4 kommentarer:

 1. Idag har vi 4 grader og jeg er edd regnet kommer idag som igår;) Var innom din andre blogg, koselig. Du har ordbekreftelse på, er det bevisst?..ihvertfall på den andre bloggen, kanskje her også, får se...
  Klem;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du tipset meg om ordrebekreftelsen på den andre bloggen. Nå er den huket av! ;-)
   Her er det nyyydelig sommervarme om dagen. Jeg nyter, for i morgen er det meldt noe helt annet...

   Ha en flott maikveld!

   Klem

   Slett
 2. Heisann!

  Var ikke klar over at du hadde enda en blogg .. må jo legge den til på lista mi også :o)

  På sånne fine dager som vi nettopp hadde - må man nesten være ute :o) Og alt man må/bør gjøre inne - det stikker vel ikke av ..

  Det kan føles som om alt man skulle gjort vokser en over hodet nå og da .. men som regel er det noe man kan vente litt med - og noe som kanskje ikke er så viktig å få gjort allikevel.

  Ha en fortsatt herlig uke og ei goood helg :o)
  Klemmer!!

  SvarSlett