mandag 30. mai 2011

Helt ajour... så lenge det varer

For første gang dette året, er jeg helt ajour med alle mine skriverier... Det er for øyeblikket ingen "bestilte historier" som ligger og venter på at jeg skal begynne på det, fullføre det, eller endre på det...

Bøkene til mine forestående lanseringer (17. og 18. juni) er ferdigskrevet, alle sanger og taler er ferdigskrevet, historier til Magic Magasin er skrevet, og korrekturen på mitt første "språkvaskeoppdrag" er oversendt... I alle dager, er det mulig?
Det føles nesten litt rart... Men det varer ikke lenge. Allerede i morgen, ramler det inn en ny tale som skal skrives. Og i dag fikk jeg forespørsel om å språkvaske/korrekturlese for nok et forlag.
Det er utrolig hyggelig å bli spurt om dette - men jeg vet sannelig om jeg kan ta på meg mer...
Jeg skal ha tid til å skrive mine ting også. Og så skal jeg selvfølgelig ha tid til så mye annet. Leve i det virkelige liv. Ikke bare på papiret...

2 kommentarer:

  1. Det høyrest så kjekt ut å ha så mange oppdrag! Hadde vore gøy å hatt litt inntekt på skrivinga her også;) Klem!

    SvarSlett
  2. Likte særlig avslutningen din - om viktigheten av å leve i det virkelige liv. Egentlig skal en vel være fornøyd når en plutselig er ajour med oppgavene, tenk tid til overs til å gjøre ingen ting - en liten stund....Ha en fin uke!

    SvarSlett