lørdag 28. mai 2011

Det er mye som skjer i hodet mitt

Jeg bare elsker dette bildet, for det var akkurat dette bildet som satte meg på idèen om handlingen om den første FOFFA -lydboka. Dette er gamle Blåtass, som sliter med både det ene og det andre problemet. Dessverre kunne han ikke få den plassen han opprinnnelig var påtenkt i fortellingen, fordi han lett kunne bli forvekslet med sin kjente slektning Gråtass, og det ville verken jeg eller noen av de andre i Foldvikprosjektet, ha på oss. "Kopiering", driver vi da ikke med! Når det er sagt, så fikk Blåtass sitt navn leeeenge før kjendisen Gråtass, ble en kjendis... Men det hadde allikevel kunnet bli så mye greier ut av det, - så det endte med at stakkars gamle Blåtass måtte forlate historien min, uten at jeg hadde det minste lyst til det...
Det presser seg på en ny historie om Foffa og vennene hans på gården nå, merker jeg. Men de må alle pent holde seg "på venterommet" en liten stund til, for først er det andre ting som skal skrives.

I dag er jeg alene hjemme hele dagen og kvelden, så i dag benytter jeg sjansen til å få skrevet to bryllupssanger, og så vil jeg begynne å språkvaske en annens manus...
...Men litt senere i sommer, da har jeg tenkt å åpne venterommet, hvor alle Foldvikvennene mine for øyeblikket er stuet inn, for de er tydeligvis veldig klare for å bli med på  nye opplevelser... De er også veldig spente på hvordan mottagelsen blir, når selve åpningen i gårdsbutikken skjer den 18.juni... Så det er mye som skjer. I hodet til Liv Hege.

3 kommentarer:

 1. Det er tydeligvis mye spennende på vent inne i hodet ditt ;-)
  Håper du får gjort mye i dag og får sluppet ut litt kreativitet før det koker der inne.

  Spennende å følge med på hva du skriver.

  God helg!

  SvarSlett
 2. Ja, jeg tror vi er på samme frekvens. Same but different! :) Prøv at læse min blog om kaos. Sådan har jeg det lige nu. Men kaos er jo kreativt. Der er ikke orden i kreativitet og udfoldelse, når den er intens. Tanker, ja, mange mange tanker.

  God weekend! :) Klem.

  SvarSlett
 3. Great inspiration can be found in the most amazing places. Have a wonderful day of quiet and contemplation.

  SvarSlett