lørdag 6. mars 2010

MusikalboklanseringenPå ARK Farris på Nordbyen, var det i dag tre trolske timer, for regissør, komponist, illustratør og forfatter bak bok - og musikkprosjektet, ”Mikkel og Ekornia – musikal”.

Regissøren var tøff, og kom utkledd som trollemor, mens forfatteren selv representerte selveste Ekornia. (fargene og halen var på plass)

Trolleboller var bakt i hundrevis, musikken ble hele tiden spilt i bakgrunnen, og ungene fikk mulighet til å male Ekornias kjole, med akvarellmalingen til illustratøren.

Kundene kom i jevnt sig inn på senteret, og forfatteren selv var veldig fornøyd med å kunne signere, ikke bare musikalboka, men også de tre andre tidligere utgitte bøkene.
Det var elever, bestemødre til unger,familie,tilfeldige kunder, kollegaer og venner som benyttet anledningen til å få meg seg et eksemplar av boka hjem.

Lokalavisen var også tidlig på plass for å høre litt om bokprosjektet, samt at de fikk nærmere informasjon om selve musikaloppsetningen som blir satt opp i en av Larviks store kulturarenaer 11. mars. Det er spesialskolen (1.-10. klasse) som setter opp musikalen – ord for ord, sang for sang – slik ”Mikkel og Ekornia – musikalen” i dag ble lansert.

Det var et godt fornøyd team som forlot senteret ut på ettermiddagen,og jeg,- forfatteren var egentlig veldig, veldig fornøyd!! Det har vært en strålende dag som gav meg mye god energi.
Akkurat nå nyter jeg tilbakeblikkene... :-)

5 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye til deg.
  Så flott at energien kommer tilbake igjen.
  Ha en strålende fin søndag.
  Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer med vel overstått .. :o)

  Kjempefint at det ble en så positiv dag! Er så glad på dine vegne - stoooor klem!!!

  SvarSlett
 3. Flott levert! Gleder meg til å få lese og høre resultatet!Flink du!Stooor klem fra meg også. Dette er fortjent.

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med vel overstått lansering! Så glad for å høre at det gikk så bra og at det ble en fin og positiv opplevelse for deg!
  Stor klem fra Lunalu

  SvarSlett
 5. Hei! :-)
  Mailadressen min er: hthalvor@online.no

  Heidi

  SvarSlett