onsdag 17. mars 2010

Forfattere skal anbefale påskekrim!

Oi!
I går kveld fikk jeg en morsom forfatterutfordring. Jeg skulle anbefale/fortelle til lokalavisa hvilke påskekrimbøker jeg aldri glemmer...
Det skulle visst være en stor reportasje med en forfatter, og så skulle det være mindre innlegg med noen andre forfattere - deriblant meg! Jeg kjente at det var en stor ære å bli spurt om dette - jeg som er en barnebokforfatter (ikke for det, jeg har hatt krimnoveller på trykk)
Etter å ha fått summet meg litt, innstallerte jeg tankegangen inn på krimsjangeren... Jeg bare digger å lese krimbøker, så hvem av dem hadde gjort størst inntrykk på meg... Jo, plutselig poppet et par bøker fram i bevisstheten min, og da var det bare til å sette seg ned ved tastaturet å skrive litt rundt dem.
I dag ble jeg oppringt for å møte en annen av forfatterene, for det var ønskelig å ta bilder av oss sammen mens vi "diskuterer krim"! Kult! Og det blir kjempespennende for meg å møte denne krimforfatteren som jeg aldri har møtt. Spennende, spennende... Og den lille tilleggsmeldingen jeg fikk på sms etterpå var... "Ta på noe påskete..."
Jaaa, det ble jo den største utfordringen av dem alle... Jeg er det "minst påskete (les: snø og ski)menneske" man kan tenke seg... (hadde det vært "julete", så...)

4 kommentarer:

 1. Dette klarer du vettu, som du sier en ære å bli spurt og lykke til!!
  klem

  SvarSlett
 2. For en ære - kjempespennende! Må holde oss oppdatert på dette, lurer fælt her jeg nå...:)

  SvarSlett
 3. Så gøy Liv Hege! Håper du har kosa deg sammen med "ekte" krimforfattere nå i kveld - hørtes spennende ut! Du får hole oss oppdatert på hvordan det gikk :o)

  Ha en spennende uke videre!!!

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 4. Kjempespennende :o) Lykke til med dette også :o)

  Hørtes ut som om du hadde en veldig koselig venninnekveld .. heldig du som har så gode venninner.

  Ha ei super helg - stor klem :o)

  SvarSlett