torsdag 25. mars 2010

Forfattere som elsker påskekrim

Dette var overskriften i dagens avis.
To hele, store, gule sider hadde vi fått utdelt! Totalt finkjemmet for reklame!!

"To som virkelig gleder seg til å les krim i påsken, er Anita Berglund og Liv Hege Refsdal. De har begge akkurat skrevet og viderelevert sine egne manus til forlaget. Nå er det endelig tid for å drømme seg bort i andre forfatteres kriminelle historier."

Krimforfatteren (Berglund) og barnebokforfatteren(meg) ble intervjuet om hva vi liker å lese, og om manusene som vi ennå ikke har fått utgitt... Selv har jeg et krimmanus liggende, og Anita har et barnebokmanuskript liggende...Snodig...
Anita Berglund anbefalte følgende bøker som påskelektyre: "Holdt tett" av Harlan Coben, "Neptuns tenner" av Fred Vargas og "Nattefokk" av Johan Theorin.
Liv Hege Refsdal(altså meg selv) anbefalte: "Kjære Agnes" av Håkan Nesser, og "Parfymen" av Patrick Suskind.

5 kommentarer:

 1. Hei
  Ja det var morsomt å åpne avisen idag, var redd jeg hadde gått glipp av dette jeg vet du.
  Skal kjøpe meg en krim eller to til påske jeg også. Har sett filmen til parfymen - men ikke lest boka. Må ta meg en tur på Ark en av dagene, så vi får se hva jeg ender opp med. Spennende om dere kan dra nytte av hverandres hjelp med bøkene som dere har "i skuffen"
  god kveld -hilsen Anita S

  SvarSlett
 2. Så flott intervju!! Jeg må jammen innom biblioteket en tur og hente meg en godbok. Parfymen høres spennende ut!! God Påske Liv Hege og kos deg med våren

  SvarSlett
 3. Hei Liv Hege :)
  Tusen takk for ditt besøk av min blogg :) Blir så stolt når jeg hører vakre ord :) Jeg er i ferd med og kjøre den første utstilling av min kunst,og jeg kjenner godt vibber i kroppen...men som jeg tidligere sagt på bloggen jeg takker for gode ord som trygger meg på mange måter.Så en takk til deg jeg sender :) :) Så du hadde drevet med kunst,og at du nå hadde godt over til skriving.. Å det må jeg si du har da lykkes,med krim som snart kommer ut i verden :) Et stort HURRA for deg,og din skrive kunst :):)
  Ønsker deg god påske..

  SvarSlett
 4. Så artig .. må være så koselig å få være med på slikt :o)
  Parfymen er en av de bøkene som har rørt meg veldig .. synes liksom jeg kunne kjenne luktene som ble beskrevet i den boka :o) Så jeg er enig med deg .. den er å anbefale!

  Håper forøvrig alt er bra med deg og at du får ei super påske ... stooor klem fra meg!

  SvarSlett
 5. Hei på deg Liv Hege!
  Så gøy med dette intervjuet!!! Kjempereklame, og som du sier - det gjelder å smi mens jernet er varmt..;o) Utrolig godt å lese innlegget ditt " Dagen i går var et lite liv" og høre at energien snart er tilbake igjen for "full maskin"....:o)

  Ja, da er påskeferien kommet :o) Jeg er på plass i Nordfjord og skal nyte påskedagene her. Gleder meg til dager på hytta, og kanskje får vi se solen også - er lov å håpe...:o)

  Ønsker deg en flott påske!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett