søndag 10. juni 2012

Pusterom og venninnebrunsj

    I går fikk jeg et etterlengtet pusterom. Jeg har vært så sliten om dagen, og er det fremdeles. Har jobbet mer enn jeg har hatt gått av, tydeligvis, og må roe`n litt ned nå...
   Jeg skulle egentlig lese fra Foffa lydboka mi på Foldvik gård i går, men energien og engasjementet mitt, satte en stopper for det, dessverre... Jeg måtte melde avbud, men driverne på gården tok det fint. Og det er godt å vite.
   I stedet dro jeg til min gode venninne, Ellen, for hun hadde bedt inn venninner til tapas-brunsj! Hun er helt rå på mat og nips og stæsj!
  Se så flott hun hadde gjort det på den vakre verandaen sin!!
Så der ble jeg sittende og kose meg med nydelige tapasretter, litt rødt i glasset og venninneprat. i over syv timer!! Det var absolutt balsam for kropp og sinn!
Tusen takk, Ellen, for nydelig mat og selskap!
   Og i dag skal jeg ta det også litt rolig... Skrive en bryllupssang, skrive litt om meg selv som skal være med i katalogteksten til forlaget, og språkvaske manuset jeg har fått oversendt. Men jeg skal bare språkvaske bittelitt i dag! Når det er sagt, så merker jeg at jeg har lært sååå mye av coachen min - jeg renser og vasker andres manus med friskere øyne!

...Og skriver forhåpentligvis mye renere og friskere selv også! :-)

Nyt søndagen, dere! Her regner det, så det passer med en innedag...

2 kommentarer:

 1. Kjære deg, har ikke fått vært innom deg på noen dager. Har hatt en tid der jeg har lagt vekk blogging og alt som har med det å gjøre. Noen ganger må man bare koble ut!! Men nå er jeg plutselig innom igjen og skulle spørre deg hvordan du har det - men det ser jeg jo ;) og da blir jeg gla, for slike pusterom det trenger vi alle av og til - og du som har vært så mye sliten, må bare nyte slikt med god samvittighet. Takk og lov for gode venninner ikke sant? :) Så håper jeg alle prosjektene dine går så det suser og som du ønsker. Ønsker deg i dag en skjønn onsdag. her skinner solen og jeg må snart ut og rusle meg en tur. klem til deg :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, kjære Spirea! Ja, det har ikke vært mye liv hos meg i det siste. Energien har vært tappet og jeg har gjort det jeg har måttet gjøre. Er jo spent på hvordan det går med deg, da....
   Pusterom i hverdagen er gull verdt og det trenger vi alle!!
   Håper livet farer godt med deg om dagen. Ha en fin kveld, kjære deg!
   klem

   Slett