onsdag 20. juni 2012

Jobbing gir resultater!

... Jeg har følt meg som et garnnøste i lengre tid. En endeløs lang jobbetråd som ingen ende har tatt. Jeg har bare rullet i vei. Ikke over stokk og stein, men fra jobb til jobb. De siste månedene har bare vært etterfulgt av den ene deadlinen etter den andre. Halvårsrapporter, pedagogiske rapporter, foreldresamtaler, novelleredigering, sanger og taler...
   Og jeg har rullet og rullet og "gjort leksene mine" - både som lærer, forfatter og skribent. Men nå er det ikke mye igjen av garnnøstet, bare en liten stump. Og det føles befriende og deilig.
Et stort pusterom trengs for kropp, sinn og sjel nå!

    Hvis noen lurer på hvordan det går med novellene mine, så må jeg bare si at de nå er gjennom språkvask hos forleggeren. Så ting tar tid med dem. De har blitt vasket og renset så mye nå, føler jeg - at jeg håper ikke de blir kjemisk renset for min stemme. Det er skrekken... Men du, som jeg gleder meg til å finne disse novellen mellom to stive permer!
    Ellers kjenner jeg at det blir nydelig å kunne legge til side den vanlige hverdagen nå, og kjenne på "friheten" fra morgen til kveld!! Tenk at jeg er så heldig å ha 7 ukers sammenhengende ferie!

     Og så er jeg så stolt av ungen min! Nå er hun nyutdannet sykepleier, har fått seg full, fast jobb på sykehus og om et par uker flytter hun inn i sin nyinnkjøpte lelighet! Det gleder mammahjertet stort!
Og moralen er: ... jobber man på, så blir det gode resultater!! ;-)

1 kommentar:

  1. Så flink du har vore! Mange viktige jobbar du har fullført, skjønar det blir godt med ferie:) Blir spanande å sjå korleis boka blir! Og gratulerer med dottera;)

    SvarSlett