søndag 17. juni 2012

Hva skal DU gjøre i ferien?

Nå nærmer sommerferien seg med raske skritt. Det er kun en arbeidsuke igjen, - fem dager - før 7 ukers ferie tar til! Åååh, så deilig det skal bli!!

Syv blanke uker ligger snart foran meg, uker som skal fylles med ro, avkobling, norsk sol, norsk regn, (det blir det sikkert mye av)venner, gresk sol og gresk mat, god vin, og alt som hører med når man har ferie...
Og bøker skal leses, blomster skal plukkes, døgnet skal brukes og lite skal skrives. Tror jeg.

Noe av ferien skal tilbringes på KRETA! Kjæresten og jeg gleder oss vilt! Sammen med et vennepar, som vi forøvrig traff på KRETA i fjor, skal vi ta turen tilbake!

Hva skal DU gjøre i ferien din?
Det viktigste er at du gjør noe annet enn du gjør i hverdagen - tenker jeg...
Men moro å høre hva dere andre skal...

Klem fra meg!


8 kommentarer:

 1. Eg får ferie 25. juni, og ser fram til 4 veker med lesing, avslapping, luking, meir lesing og late dager i sola og regnet:-)

  Heldig du som har 7 veker:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Elida! Det høres da sannelig ut som kommer til å kose deg i ferien, du også! Bøker, late dager og avslapning.... DET er ferie, det!
   Ja, jeg føler meg priviligert som har såå lang sommerferie!
   Klem fra meg!

   Slett
 2. Jeg skal lese, bade, på hytteturer, ut å spise, drikke så mange ismoccaer jeg rekker, kose meg med småguttene mine, og med den store, se magen vokse, og glede meg til å ta i mot min lille jente i høst. Ønsker deg en god sommer.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Heidi! Mmmm.... deilige late dager... det er jo det som er ferie! Også så spennende med magen som vokser, da!!! Gratulerer!!!!
   God sommer til deg også! Stikker "innom", vet du!
   Klem fra meg

   Slett
 3. Høres jo bare helt herlig ut den ferien din!:) Selv skal jeg være i det langstrakte land,og både besøke nord og sør:) Kos deg masse!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du kommer garantert til å få en toppers ferie, du også, Gråbekka!! Når du skal feriere både i nord og sør - så får du kanskje med deg solen både her og der!!
   Kos deg masse du òg!! Klem

   Slett
 4. 7 uker hørtes fantastisk ut. Jeg skal jobbe innimellom, men ta meg fridager også.
  Blir litt reising på meg/oss i sommer, det ser jeg frem til. Men de beste dagene kan også være de man ikke har noe å gjøre...

  Ser frem til å få inspirasjon til nye historier, gjør ofte det når jeg er ute på reise. Da strømmer det på!

  Stor klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, 7 uker er bare helt vidunderlig! Kjeder meg ikke en dag!! Jeg kommer nok til å skrivejobbe litt innimellom jeg også - men det er bare kos!
   Og som du skriver... jeg gleder meg stort til inspirasjonen jeg er sikker på at jeg får mens jeg er på ferie, mens jeg ligger på stranda, plukker blomster, maler... eller hva jeg nå gjør...
   Kos deg med alt det gode som kommer til deg, både hjemme og på tur!
   Stor klem tilbake!

   Slett