torsdag 21. juni 2012

Bokanbefaling?

   Om ikke alt for mange dagene setter jeg meg på flyet, for da skal ferden gå sørover. HERLIG! Men det er litt av hvert som skal gjøres innen den tid. Det jeg nå lurer på, er om noen av dere kan komme med en aldri så liten bokanbefaling eller to eller tre...
   Jeg vil veldig gjerne ha med meg noen skikkelig GODE bøker nedover - slik at jeg kan kose meg på stranda med forfriskende, morsom, spennende og underholdende lesning...
   Jeg vil helst at det skal være pocket utgave - da det er lettest å ha med seg - i dobbel forstand. Og jeg ønsker at boka skal være på norsk.
   Er spent på om jeg får noen innspill her... Og bøkene kan fint leses etter ferieturen også! Alle forslag mottas med et stort TAKK! :-)


Nyt dagen, dere! Jeg skal på tur med elevene!

4 kommentarer:

 1. Hei Liv Hege! Jeg kan anbefale "Alltid Amber" av Kathleen Winsor. Det er ei bok som varer ei stund, og som i alle fall jeg ble skikkelig oppslukt av. Mest til underholdning og avkobling :-)
  http://pervoluto.blogspot.no/2012/04/alltid-amber-av-kathleen-winsor.html
  God tur og god ferie! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Randi! Tusen takk for din bokanbefaling! Jeg skal sjekke den opp! Ha flotte sommeruker du også! :-)
   Klem fra meg

   Slett
 2. Veit ikkje kva du har lest før, men her kommer nokon forslag:
  - Blomstenes hemmelige språk - Vanessa Diffenbaugh
  - Barnepiken - Kathryn Stockett
  - Bøker av Tatiana de Rosnay

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Elida! Tusen takk for dine bokanbefalinger! Så pussig, men da jeg kom på jobben etter at jeg hadde skrevet dette innlegget - så lå en bokpakke og ventet på meg fra en kollega. En sommerhilsen. Og boka var nettopp "Barnepiken" som du anbefaler! Herlig!
   Og "Blomstenes hemmelige språk" fikk jeg også anbefalt på jobben her om dagen.
   Jeg skal lese!!
   Ha fine sommeruker du også!
   Klem

   Slett