onsdag 2. februar 2011

En stemme i den andre enden...

...av telefonen, kan forandre på alt. En stemme i den andre enden kan fortelle noe totalt uinteressant, som når en telefonselger ringer, og ber deg kjøpe noe du ikke har bruk for i det hele tatt. En annen stemme kan fortelle noe brutalt og hjerteskjærende, som at han eller hun velger å avslutte et forhold. En tredje stemme kan ringe å fortelle om sin sorg, sin smerte, eller sin ensomhet, - og det treffer mottakeren midt i tristhetens område.
Nok en stemme kan ringe å formidle et gledens budskap, - at noen skal gifte seg, at noen skal ha barn, at noen har bestått eksamen...
Jeg fikk også en telefon i går ettermiddag. En helt spesiell telefon, som satte hele mitt følelsesregister og tankespekter på hodet... Stemmen var ikke fra Lotto på Hamar. Stemmen hadde en mye viktigere rolle. Det handlet ikke om penger. Det handlet om livet. Om mitt liv.
Stemmen i den andre enden sa: "Blodprøvene dine var helt fine!"
Jeg falt sammen som en klut av lettelse, glede og takknemlighet... Nå er det bare svar på andre ting som lar vente på seg, men jeg er ikke engstelig. For det var det legen sa at jeg ikke skulle være.
Jeg skal leve, nyte, og gjøre det som gjør meg godt... Det er det jeg vil sende ut, og det er det jeg vil få igjen...

9 kommentarer:

 1. Kære Liv Hege, hvor var det godt at læse! Jeg har sådan tænkt på dig.

  Nu vil jeg fejre dig og Kyndelmissen, tænde en masse lys og glæde mig med dig. Og gøre som dig: Gøre det, som gør mig godt.

  Stor klem :)

  SvarSlett
 2. Det var gode nyheter Liv Hege! Jeg gleder meg med deg. Ha en flott og kreativ kveld. Klem Mona

  SvarSlett
 3. Det var bra nyheter! :)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. gratulerer... så flott, så godt å vite,
  nyt livet...

  SvarSlett
 5. Så bra! Nå kan du gå videre. Klem fra meg!

  SvarSlett
 6. Takk for hilsen, og jeg er vel ikke helt "fjern" - hehe. Kanskje du tar deg en tur i løpet av våren? Forresten - jeg har fått igjennom en bok på Commentum!Fikk se omslaget i dag, og jeg er så spent.

  SvarSlett
 7. Dejlig læsning Liv, jeg har sådan tænkt på dig, ikke som syg eller svag, men som stærk og rask, og jeg er sikker på at det bliver ved det.
  God aften til dig og dine.

  SvarSlett
 8. Tusen takk for gode ord, kjære dere! Det varmer når dere bryr dere... :-)

  SvarSlett