tirsdag 5. oktober 2010

Spennende prosjekt!

...Ååh! I dag er jeg rent litt fortumlet! Jeg var på et møte i går kveld - et møte med en musiker som presenterte meg for et samarbeidsprosjekt mellom to musikere og meg selv... Et vanvittig spennende og stort prosjekt! Og det var en ære for meg å bli spurt om å være med i skriveprosessen av dette prosjektet! Og det er ingen hvem som helst musikere, heller! Disse har erfaring og tynge så det holder! De kan sakene sine, for å si det sånn!
Jeg kan naturlig nok ikke fortelle noe om prosjektet enda - men får jeg det til, det som musikerne OG oppdragsgiverne ønsker - DA skal jeg love at dere skal få hele greia!
Jeg kan si såpass mye at det handler om et stort konsept, og det har med både voksne og barn og gjøre... og det skal handle om blant annet musikk og tekst...
For mitt vedkommende, gjelder det å legge hodet i bløt nå - å komme opp med en genial historie som treffer... Ja, det var jo ingen liten utfordring akkurat... Dette er det desidert mest spennende jeg har vært med på - skrivemessig... Deadline - med alt (og alt er mye) blir i løpet av våren 2011.
Det er vanvittig gøy når nye dører åpner seg!!
Det er godt jeg har høstferie, slik at jeg kan "logge meg på fantasikanalen inni mitt lille hode".... Ååh, sååå spennende!!!
Neste runde nå blir å besøke stedet for konseptet - for å danne meg bilder og sanseinntrykk...

4 kommentarer:

 1. Hej Liv
  Det høres virkelig spændende ud! Tillykke og nu skal du så lægge hovedet i blød og ind i en kreativ proces. Glæder mig til at høre mere, når du kommer så langt.
  Er det ikke forunderligt, som nogle døre bare "pludselig" åbner sig. Nogle gange skal man vente ... og så kommer det! :-)

  God arbejdslyst og god klem

  SvarSlett
 2. Er Loven om Tiltrækning inde i billedet her Liv, jeg ved jo at du arbejder med den, det lyder vildt spændende, og jeg kan godt forstå hvis du er helt høj over at blive sat sammen med så øjensynligt dygtige musikere, jeg glæder mig til at høre mere.
  Et rigtigt stort knus fra mig.

  SvarSlett
 3. Så spennende dette er da, lykke til i neste prosess!

  SvarSlett
 4. Spennende! Klør jo i hjernen etter å finne ut hva utfordringen din er. Gleder meg til å høre del2! :)

  SvarSlett