søndag 3. oktober 2010

Høstferie og kreative dager...

...Ute høljer regnet ned, og inne knitrer det i peisen og det er lunt og varmt. Det er søndag, og ikke bare det - det ligger en hel, ubrukt høstferieuke foran meg - som jeg skal nyte i lange drag!
Jeg kom i mål med mitt pedagogiske deadline til 1. oktober, og det betyr at jeg behøver ikke tenke på pedagogisk skriving i det hele tatt i ferien... :-)
Det er kreativ, skjønnlitterær skriving som gir meg glede og energi... (ikke pedagogiske planer..)

Min siste Mikkelbok - ble antatt for 10 måneder siden, men pga. avvikling og bytte av illustratør, har boken tatt tid. I disse dager skal min nye illustratør være ferdig med illustrasjonene, og da begynner "Mikkelballen" å rulle igjen...
Jeg holder på med andre skriveprosjekter også, men siden de ikke er antatt enda, ligger jeg foreløpig litt lavt i forhold til å si noe om dette...
Og så var det sang - og taleskrivingen - som jeg driver med nesten hver uke.Det er mange som ikke kan skjønne at jeg gidder eller orker dette - men dette er små, fornøyelige skriveprosjekter, som gir meg mye glede - og som får meg til å komme i kontakt med masse forskjellige mennesker...
Det som er ekstra spennende om dagen, i forhold til skriving, er at jeg har fått en forespørsel om å være med på et prosjekt... Og i løpet av uka som kommer, for jeg forhåpentligvis greie på hva dette dreier seg om - og om dette kan være noe for meg!
Jeg rett og slett elsker skriveutfordringer - så dette blir spennende... Jeg vil ikke si noe om hvem hendvendelsen kom fra, men blir dette noe av - så skal jeg love dere at jeg kommer til å fortelle dere fortsettelsen av historien...
I mellomtiden nyter jeg dagene, med litt skriverier, toving av nisser (jeg kommer til å legge ut nissene mine snart) - og det som livet har å by på!
Nyt høstdagene! Ute eller inne!

5 kommentarer:

 1. Hej Liv
  Det lyder spændende altsammen. Ikke mindst det måske kommende projekt. Spændt på, hvad det kan være, men håber det er noget godt for dig!

  Dejligt med høstferie og tid til skriverier. Bare det var mig! ;-)

  God søndag og klem til dig

  SvarSlett
 2. Høres spennende ut med nytt (kanskje)prosjekt - og så høres det helt fantastisk ut med høstferie!!! Du har rett i dine antagelser om hvor jeg jobber - men vi har ikke ferie før i uke 42. Men det er bare fint, så har jeg noe å se fram til!!!!!
  Nyyyyt fridagene dine, Liv Hege!!!!!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 3. Så spennende Liv Hege!!

  Heldige deg som har fått skrivegaven, og det er så gøy å lese om gleden du har med å utfolder deg med alle de vakre, spennende og fortryllende ordene vi mennesker har for å kunne kommunisere med hverandre. Er så glad for at utgir verkene dine slik at vi andre kan få gleden av din kreativitet. Stå på!! Gleder meg til å lese/se mer til Mikkel og det nye prosjektet ditt:-)

  God søndag

  SvarSlett
 4. Høres ut som du lever ganske så spennende for tiden. Håper alle dine prosjekter går i orden.
  Sikkert godt å samle seg rundt noe som er totalt helt forskjellig fra skrivinge og av og til, som å tove nisser.
  Kos deg med søndagen videre.

  SvarSlett
 5. Spændende projekter du har gang i Liv, og skrivning er ganske fornøjelig, det er dejligt at høre at du har en hel uge til rådighed nu, og jeg glæder mig allerede til at høre nyt om alle de projekter.
  Rigtig god dag og klem herfra.

  SvarSlett