onsdag 27. oktober 2010

På kurs med Jørgen Frost

...Det var en spennende dag å få sitte og høre på selveste Jørgen Frost sammen med en haug andre spesialpedagoger fra distriktet!
Han har myyye å fare med når det gjelder lese - og skriveopplæringen...
Jeg prøvde å følge med som best jeg kunne, men pga. dansken hans, gikk jeg nok dessverre glipp av noen gode innspill... - men det meste tror jeg at jeg fikk med meg!

Fakta:
Jørgen Frost er professor i specialpedagogikk ved Institutt for Spesialpddagogikk på Universitetet i Oslo. Har fra 1994-2008 vært seniorrådgiver ved Bredtvet konpetensesenter, Oslo. Han er opprinnelig læreruddannet og siden cand.ped.psych fra Danmarks Lærerhøjskole og ph.d. fra Københavns Universitet. Han har forfattet lesemateriell, flere lærebøker og forskningsartikler internasjonalt. Faglig hovedinteresse er forholdet mellem språk og lesning. Ansvarlig for uddannelsen som sprog- og læsevejleder ved Universitetet i Oslo.

2 kommentarer:

  1. Kjent kar ja- ihvertfall som forfatter. Har aldri sett han "live", men vil tro det var interessant ja. Mener å huske det var boken hans "språkleker" jeg brukte da jeg jobbet tett med barn med spesielle behov. Spennende tema.

    Tusen takk for nok en hyggelig kommentar inne hos meg. :)

    SvarSlett
  2. Det er altid dejligt med nogle nye friske input Liv, selv om sprogbarrieren kan være en hindring, jeg er vild med dine dagens citater, de er dejligt oplysende.
    God dag og varme klem herfra.

    SvarSlett