mandag 21. juni 2010

Liv Hege blir tatt livet av...

...Sist lørdag tilbragte jeg sammen med, blant annet et nytt, spennende bekjentskap - nemlig en forfatter ved navn Anita Berglund.
Vi har blitt avisintervjuet sammen, og hun overvar da jeg ble bokbadet i Sandefjord.
Det som er litt snodig, er at Anita har aldri hørt om noen som heter Liv Hege, så hun dikter opp en Liv Hege og tar livet av henne... Og når det skjer... ja, da dukker den virkelige Liv Hege opp i livet hennes... Livet er underfundig, dere..


Fra bokomslaget:

Didrik Claussen har arbeidet i mange år som profilerer i USA. Nå er han på besøk i hjemlandet, og på hans første dag hjemme blir ungdomskjæresten, den kjente forsvarsadvokaten Liv Hege Furuset, funnet drept. I arbeidet med å sette sammen gjerningspersonens profil, må han grave dypt i Liv Heges liv. Didrik finner ut at hun var en kvinne med mange hemmeligheter. Hvorfor var hun i ferd med å skifte karriere? Hvorfor hadde hun testamentert formuen sin til en person tilsynelatende helt uten forbindelse til henne selv? Og hva var grunnen til at hun virket så lykkelig i dagene før hun ble drept? I hennes etterlatte papirer blir det dessuten funnet et trusselbrev og en lapp med fire greske gudenavn. Navnene knyttes til et hemmelig brorskap av intelligente studenter hun en gang tilhørte. Så blir enda et av medlemmene i studentbrorskapet funnet drept ...

Jeg gleder meg til å ta fatt på boken til Anita! Nå er det ferie, nå kan jeg skrive å lese og dikte og koooose meg!! Herlig!!

3 kommentarer:

 1. Heisan, duuuu så underlig, at hun møter på deg rett etterpå.......men kjekt må det være å treffe noen med felles interesse for skriving....det har ikke jeg(jo, jeg har jo DEG, da!!)....men jeg er også ganske introvert og ikke typen til å utbasunere og å dele for mye...på blogg er det annerledes, men jeg er jo også inkognito!!!!
  Kos deg med fri, og lesing og skriving....jeg har bestemt meg for å sette av bittelitt tid hver dag til skrivingen...for jeg har ikke tid til ferie snufs.....men for meg er skrivingen et kreativt utløp, en hobby og en terapi.....ha en fin dag kjære Liv Hege !!!!
  Klem, M

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å lese anmeldelsen av denne boken :)

  SvarSlett
 3. Kjære Liv Hege :-)
  Ja, livet er rart og SPENNENDE!!!
  Tror vi har hatt samme type vinter :-) ... men nå bobler det av sommerglede og bokskriveglød!!!

  Ja, det blir spennende å høre hva du mener om fiksjons Liv Hege ... jeg ble nå i alle fall glad i henne :-):-)

  Stor klem fra Anita

  SvarSlett