lørdag 15. mai 2010

Illustratør ønskes til barnebok!!!


Hjelp!!
Jeg er på leting etter en ny illustratør til min neste bok om Mikkel og Auroras "eventyr"... Er det noen dere ute som kan og vil illustrere til min historie, tro?... Eller er det noen som vet om noen som dette kan passe for? (Obs!! lite forlag som ikke betaler all verden - men illustratøren får en fin mulighet til å vise seg fram!!)
Jeg har hatt samme illustratør på de fire foregående bøkene, men av diverse grunner har illustratøren sluttet, og jeg trenger en ny... Jeg står litt i stampe nå... Kan noen hjelpe???
Ta kontakt med meg på mail, hvis noen vet om noen dette kan passe for... Tiden løper fort fra meg nå... Manuset er antatt, men illustrasjonene mangler...

6 kommentarer:

 1. Du kan ta ein kikk inn på Malin si heimeside.
  www.mmmalin.com
  Spannande med barnebøker.
  Lukke til:)

  SvarSlett
 2. http://www.gyldendal.no/Forfattere/Dokken-Siri

  SvarSlett
 3. Du kan se på http://kunstfabrikken.wordpress.com/ , det er meg. Vil du ha samme stil??

  SvarSlett
 4. Hei hei!

  Har du skaffet illustratør? Jeg er utdannet grafisk designer og illustratør og kunne godt tenke meg dette oppdraget.

  Mvh. Mette Johannessen

  SvarSlett
 5. Hei Liv Hege. Jeg har illustrert noen bøker tidligere, synes det er veldig moro. Det hadde vært interessant å illustrere barnebøker. Om du vil kan du se på tegningene mine. Noen ligger ute på websiden min: http://lbartdesign.no/index.php?option=com_phocagallery&view=categories&Itemid=5
  Jeg lager tegninger i mange forskjellige stiler, så du kan selv påvirke uttrykket som du vil. Ser du også bor i Larvik, så det hadde vært spennende å bli kjent med deg. ;)

  SvarSlett
 6. Hei sann!
  Om du trenger en illustratør anbefaler jeg på det sterkeste at du besøker bloggen Flawberries:)
  https://flawberries.wordpress.com/about-the-creator/

  SvarSlett