søndag 9. mai 2010

Himmelsk...

Disse nydelige små blomsterhodene falt av da jeg skulle plante planten ut i krukker... Men de kunne da ikke gå til spille, så de ble vakkert plassert i en hvit skål med friskt vann...

...Jeg er dypt fascinert av bøkene til Neal Donald Walsch - det finnes ingen ved siden av - og ingen over... "Himmelske samtaler" anbefales på det sterkeste... I disse bøkene får vi svarene på alle spørsmål du noen gang har stilt, og vil komme til å stille deg selv... Her får du svarene fra Gud... Dette er rett og slett en dialog mellom Walsch og Gud... Vanvittig egentlig - men for en innsikt vi får etter å ha lest bøkene...
Jeg er i gang med bok 3 - og dette er bøker jeg aldri blir ferdig med....


3 kommentarer:

 1. Nydelig bilde og takk for spennende lesetips!! Så godt å høre at du er på beina igjen,godt at du tok signalene på alvor!!
  Carpe Diem!!
  klem

  SvarSlett
 2. Hei! Så søte små blomster i skåla! Jeg hører om flere som refererer til denne boka - men jeg vet ikke helt hva det er... blir liksom ikke frista til å lese dem - men jeg skjønner jo at de som liker dem synes de er helt fantastiske ;-)
  Ønsker deg en fin søndagskveld!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 3. Så fint å kunne se skjønnheten i blomstene som falt av... Jeg har lest den første boka, men jeg er litt for jordnær til å bli grepet av det som står der. Men flott at du finner glede i den!

  SvarSlett