torsdag 9. juli 2009

Lille Malinas


... er dere en tur innom sommerbyen min, så må dere ikke glemme å stikke innom byens nyeste og herligste tilskudd innen kule interiør og bruksgjenstander. Vidunderlig liten sak som jeg bare innom, når jeg er i byen...
Har nettopp vært innom Lille Malinas nå, og plukket med meg både vakre lys, glassboller og sukkerskåler... Her finner dere gamle og nye ting i skjønn forening... glass, treverk, blonder og planter... Kom og ta en titt! Jeg ba innehaveren om å skaffe seg en blogg snarest - og jeg skal gi dere beskjed når bloggen hennes er på plass!
I dag er det Nattby i byen - så jeg skal ikke se bort i fra at det blir en bytur til i dag... Og noe billigere er prisene denne dagen også.

4 kommentarer:

 1. Nydelige ting du har kjøpt. Het min smak ja.Hvor ligger denne vidunderlige butikken da?Har ikke sett eller hørt noe om den.

  SvarSlett
 2. Hørtes ut som en herlig butikk!! Selv har jeg falt for butikken Nytt og Shabby her i Oslo, og den er av samme konsept - nytt og gammelt i skjønn harmoni!

  Ønsker deg en flott fredag i morgen, og en riktig god helg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. søte saker og ting,- me like!!

  klem magny***

  SvarSlett
 4. Rara saker du inhandlat, här är man helt urblåst i huvudet efter en helg dag i blåst och sol, så roligt atrt vara loppissäljare en gång om året..:) ha en fin helg, KLEMMER

  SvarSlett