mandag 8. juni 2009

De gode gamle colaflaskene OG korkene!!


...Har kommet over en mengde gamle colakorker med de gode "tomsete" tekstene inni... men du, så kule, de var en gang i tiden...
"Jeg er sjefen", "Kjøl deg ned", "Kan man ønske mer?" "Smil, du er på tv," - er noen av de "kreative formuleringene" som står bakpå korkene...
Selv elsket jeg korker i min barndom - og jeg fikk bare ikke nok av dem. Plukket opp alt jeg fant på bakken, i kafèer og hvor som helst - hadde bæreposer av dem... men alt til sin tid. Borte ble de på veien... men som en av våre nye landsmenn skrev på en plakat utenfor butikken sin en gang: "Litt borte - plutselig tilbake!" Og sånn var det jammen meg med korkene også! Etter å ha vært litt borte, dukket noen plutselig opp igjen, gitt!
Og den gamle, tomme colaflasken fant jeg i min mormors kjeller... men jeg klarer ikke komme på når den kan være fra... Noen som kan hjelpe? Snakker vi åttitallet her?... Tror ikke den halvliterflasken var noen stor "høydare"... tror nemlig ikke den varte så lenge. Men mulig jeg tar helt feil...
Og så var den kjære, lille, søte colaflasken som skulle vare en heeeel lørdagskveld på syttitallet... Det var tider, det!

5 kommentarer:

 1. Kan ikke si jeg husker den "lange" der, men den lille husker jeg veldig godt LOL
  Stas å få sin egen flaske med cola gitt...
  Ja det var gylne tider det...hehe
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 2. Ja det var tider. Husker at det var stas å få gitt en kork med hyggelig tekst enten til kjæresten eller en du var forelsket i.

  SvarSlett
 3. Heisann Liv Hege!
  Så morsomt å bli minnet på disse korkene..hadde helt glemt de jeg!
  Men humret godt og gjenkjennende nå!
  Jeg her helt teflonhjerne for årstall og slikt så jeg kan dessverre ikke bidra med noe der, annet en at jeg også husker denne 1/2 litersflasken som ett lite blaff!
  Ha det aldeles strålende der ute!
  Stor klem!
  Gunn-Cathrine

  SvarSlett
 4. Må si han der Bruce holder seg godt gitt!!!
  Flott kar på 60 år som holder koken til the bitter end!!!
  Han leverte utrolig bra konsert i kveld...kommer nok til å leve på opplevelse leeeenge...;)
  Klarer jo ikke komme meg i seng etter en så bra konsertopplevelse...hehe...så nå oppdaterer jeg meg litt i blogglandia;)
  En venninne av meg, som ikke skulle på konserten, sa til meg i dag at: du, det var jo utrolig dumt å gå på konsert på en tirsdag da...for da går du jo glipp av fruene...hehe
  Valget mellom fruene og Bruse er jo ikke akkurat så vanskelig (";)
  nattaklem fra Maja

  SvarSlett
 5. Husker godt disse. Tror det var beg. på 80 tallet. Når jeg var mindre samlet jeg i tillegg på ølkorker. Snakk om samlemani.

  SvarSlett