onsdag 7. desember 2011

Telefonen ringte!

Jeg gikk og ventet på telefon i hele går, for å si det sånn, men telefonen var temmelig tyst. Nettopp i går. Men da klokka nærmet seg ti på kvelden, ringte det et ukjent nummer... Det var telefonen jeg ventet på!!
Lurer dere på hva stemmen i røret sa?
"Du leverte en flott skriveprøve, og coatchen sier at det er spennende, det du skriver. Og da særlig med tanke på at du er nybegynner innen sjangeren. Det er ting som kan jobbes med, og vi må være ærlige med å si at det var en annen som stod sterkest,  men at du kommer som en god nummer 2..."

Jeg kjente at jeg ble kjempeglad for å høre disse ordene, for jeg vet at dette er tidkrevende saker, som krever sin kvinne! Og nummer 2, er ingen dårlig plass!
Hun fortsatte: " Vi har tenkt å ha flere forfattere inne, hvis det lar seg gjøre i en serie. Det kan være en som åpner serien, og andre kan komme inn underveis. (Det er da snakk om to eller tre) - eller det kan være snakk om et ev. samarbeid...."

Jeg kjenner at jeg er strålende fornøyd på nåværende tidspunkt. Det dette handler om, er altså en serie som skal bli skrevet. Og den skal bli skrevet rasende fort...noe som jeg kjenner på, kan bli vanskelig for meg - i og med at jeg jobber fullt i skolen i tillegg... Dette blir min største utfordring, i tilfelle...

Men jeg er åpen for hva som skjer videre... Det kommer også flere serier, sa hun. Og hun ville ha ting oversendt som jeg har skrevet tidligere, - så det er i ferd  med å åpne seg dører, merker jeg...

Om jeg blir med på dette prosjektet, eller et annet serieprosjekt, vet jeg ikke noe om enda. Men det aller viktigste for meg, var at jeg faktisk kom som en god nummer to, som hun sa. Noe som løfter meg som forfatter - og jeg tenker at; ja, Liv Hege, du har noe å formidle!

Og det var veldig spennende å høre at man jobber nært med en coatch hele tiden.
I morgen skulle det avholdes møte med den forfatteren som ble nummer 1 på lista,- og da tar nok forlaget stilling til arbeidsprosessen videre...
Jeg tenkte kanskje dere ville vite... :-)

7 kommentarer:

 1. Wow så moro :) at du er flink viste vi jo :) litt overraska at duikke ble nr 1:) lykke til og vi gleder oss til og lese seriene :) klem

  SvarSlett
 2. Ja vist ville vi vite:-)) Du er på veg og nye muligheter kan åpne seg. En god nummer 2 er flott - glad på dine vegne - klem

  SvarSlett
 3. Artig, Liv Hege! Den kan du være fornøyd med. Du er med videre, og det du skriver er anerkjent. Ingenting er vel bedre enn det!

  Jeg fikk boka i posten i går, og gleder meg til å lese den! Tenkte å starte høytlesning fra den til 8-åringen etter jul.

  SvarSlett
 4. Tusen takk Wegar, Elisabeth, Janne-Tove og Lill-Karin for varmende ord! :-)

  SvarSlett
 5. Så hyggelig, Liv Hege. Du har jobbet hardt, og nå kommer belønningen. Gleder meg med deg. Og jeg vet hvor vanskelig det er å "komme til" i denne bransjen.Husker du en gang jeg sa: "Vil en noe hardt nok, så går drømmen i oppfyllelse". Klart det blir tøft, du har jo litt av hvert annet også å drive med.Men så er det noe om hva som er lystbetont da.. Klem og "good luck"!

  SvarSlett
 6. Fantastisk! Jeg blir nesten litt inspirert selv, av det du skriver...

  SvarSlett